Na ovo pitanje je najbolje neki zemljak da ti odgovori.
Malo je ljudi kupovalo sa amazona, posto ne salju robu u srbiju(salju samo knjige)
Za CG ne znam.
Na ovo pitanje je najbolje neki zemljak da ti odgovori.
Malo je ljudi kupovalo sa amazona, posto ne salju robu u srbiju(salju samo knjige)
Za CG ne znam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
A preko pay-pal?
Sta mislis za prodavca?
Ne znam stvarno za prodavca. Nemam iskustva sa njima, pa ne bih zeleo da ti dajem pogresne informacije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bulova Men's 96A125 BVA Dual Aperture Dial Mechanical Watch: Watches: Amazon.com
Je li moguce da je ovo replika?
I zna li ko da li ovo "& this item ships for FREE with Super Saver Shipping." da je besplatna postarina?
Unaprijed hvala!
pa ako pise free onda bi trebalo da je besplatnas tim sto pretpostavljam da cekas malo duze u tom slucaju.
Jel zna neko da li se bulova satovi mogu naci u Srbiji? konkretno mis e svideo ovaj model
Bulova Men's 98B142 Precisionist Champlain Black Dial Rubber Strap Watch: Watches: Amazon.com
U Srbiji nema distributera ovih satova.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne znam jel dozvoljeno linkove kaciti ali me interesuje ovaj sat i to kolika mu je realna cena.
MENS BULOVA MARINE STAR 2 TONE BLUE DIAL WATCH WAT-MBU-0083 - Paris Jewellers
Veliki pozdrav
Sajt je fantastican
Pronasao sam sat, koji mi se vizuelno mnogo dopada, pa bih zeleo da cujem neko misljenje od strucnijih ljudi sa foruma, u pitanju je Bulova Accutron Kirkwood 64A103 Hvala unapred!
Bookmarks sajtovi