Pronasao sam sat, koji mi se vizuelno mnogo dopada, pa bih zeleo da cujem neko misljenje od strucnijih ljudi sa foruma, u pitanju je Bulova Accutron Kirkwood 64A103 Hvala unapred!
Pronasao sam sat, koji mi se vizuelno mnogo dopada, pa bih zeleo da cujem neko misljenje od strucnijih ljudi sa foruma, u pitanju je Bulova Accutron Kirkwood 64A103 Hvala unapred!
Pozdrav ljudi,
Jel neko imao priliku da vidi ovaj sat uzivo
Bulova Precisionist - 96B132
Sto ga vise gledam, to mi se vise svidja (a preporucivali su mi kolege sa foruma upravo ovaj sat i ja sam kategoricki odbio )
Plasim se samo da nije prevelik, bukvalno da mi proguta ruku. Precnik oko zgloba ruke mi je 19cm.
Odlican sat, imao sam priliku da ga vidim uzivo, imogu ti reci da je pravo uzivanje videti kako sekundara "klizi".
evo ti jedan video sa neta, cisto da vidis
A jel ti ne deluje preveliko ?
Citam nesto gde pisu da je G-shock mala igracka u poredjenju sa ovim satom...
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Ne znam sta da ti kazem, odprilike je isti kao citizen skyhawk.
To sve zavisi od tebe. Bilo bi dobro da mozes da ga proobas negde, mada nisam siguran da li ga ima kod nas.
Kod nas nazalost nema, ali citizen zato ima![]()
Citizen ima za milimetar manji precnik od bulove i za milimetar je tanji.
Ja sam ti citizen dao za primer, pogledaj bilo koji sat koji ima slicne dimenzijei.
Ok, to je dobar savet, hvala na pomoci...
Pozdrav svima,
imam jedno pitanje.
Dopada mi se sledeci sat:
Bulova Men's 96A123 BVA Dual aperture dial Watch: Watches: Amazon.com
Da li je moguce da je ovo original tj da nije replika.Takodje bih zamolio da pojasnite prednosti odnosno mane sata.
Usput isto pitanje za ovaj sat:
http://www.amazon.de/JACQUES-LEMANS-HERRENARMBANDUHR-FORMAT-1-1394A/dp/B003DTMKXK/ref=sr_1_24?s=watch&
ie=UTF8&qid=1353666584&sr=1-24
Ocekujem Vas odgovor,unaprijed hvala.
Dobro dosao na forum
Ne vidim zbog cega bi ta Bulova bila replika.
Unutra je najverovatnije Miyota, a sat kosta 150$, to je realna cena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi