Izgleda da su ovo protutipovi za 2017. godinu. Lepo je videti da je Red Sea model ponovo u igri. Pvd Amfibija isto izgleda interesantno (podseća me na neke Bell & Ross modele).
Everything to expect from Vostok factory soon - Page 14
https://vk.com/vk_vostok
Registracija
Help

1684Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

), postoje i adrese i navodne istorije iza svega ovoga - dakle nije klasicna fantomska bajka, ali opet je to prilicno mutno... naime, vidis i sam da sve upucuje na Vostokov autenticni dizajn, a opet se u specifikacijama navodi "латунный корпус", koji, u kombinaciji s titanium oxycarbonitridom kao zavrsnim slojem, daleko izdrzljivijim, jacim od hromiranog, ispunjavaju uslovi koje jedan ovako ozbiljan projekt nalaze, te se nalaze u specifikacijama izlistanim od strane - pazi sad ovo
! - fabrike, koja, navodno, vec dvadeset godina proizvodi satove, ukljucujuci i ovaj pd imenom "Ratnik" (mada se sjecam, na ruskom forumu uz ovu informaciju obicno su isle ove face -
), a koja se vodi pod imenom МФСЧ (iliti - Московская Фабрика Специальных Часов, na ruskom forumu pominjana i jednostavno kao Московский Часовой Завод, pa ne treba da cudi, uzimajuci u obzir datume kada se cijela ova prica pocinje vrtiti, a ima tome 5-6 godina - da se u cijelu ovu zavrzlamu ukljucilo jos jedno prilicno mutno ime, ime Alekandra Makarova, kojeg cemo se mi zaljubljenici Poljota sjetiti kao vlasnika MakTime-a i prava na 3133 hronograf, a koji se dovodi u vezu i sa vec pomenutim Восток-Дизайн-om, ali i sa samim projektom Ratnik, sa sve Ministarstvom Odbrane u pozadini price....), koja se nalazi na istoj adresi kao i Восток-Дизайн - koji, opet, osim satova pravi i magnete za frizidere i kalendare

Bookmarks sajtovi