To je nesto budzeno, verovatno neki Ukrajinski franken.
To je nesto budzeno, verovatno neki Ukrajinski franken.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da dodam još i ovo. Ona fotka koju sam postavio a i mnoge druge koje se mogu naći na netu govori jednu stvar a to je da postoji razlika u kvalitetu između Komandirski i Amfibijinih brojčanika. Naime, naći odnosno videti ispucao brojčanik (tzv. paukova mreža) kod SSSR Komandirca nije problem ali videti to isto kod Amfibije je retkost. Ne sećam se da sam to ikad video. Druga je stvar kada uđe voda pa napravi haos od svega ali od starosti da ispuca, to kod Amfibje ne biva.
Moram reći da i to pucanje farbe brojčanika na nekim Komandirski modelima ima neku draž pri čemu farba samo ispuca a ne otpadaju komadi, ne kruni se. Pukne i to je to.
imao sam vostoka paukovu mrežu ali bas onako skroz ispucalu, meni je to bilo super a cifer je bio u odlicnom stanju ako izuzmemo tu mrezu pa sam mislio da je sat u originalnom stanju
imao je isti mehanizam kao i ova amfibija, neki na navijanje, a kazaljke im lelujaju kad je u fabričkom stanju, stelujem vreme, a sekundara se vrti unazad, ide napred-nazad...onda sam odneo kod Kostića na servis i kad ga je servisirao i podesio, sekundara više nije išla unazad, a nije ni mrdala napred-nazad kad štelujem vreme, krunica utegnuta maksimalno...
Bookmarks sajtovi