Cena nije loša. Najviše mi se sviđa model sa 420 kućištem. Ne znam zašto su poklopac ostavili nepotpisan, to Vostok nikada nije radio. Inače koliko vidim svi "radio room " modeli su već nestali sa zaliha. Zna li neko kakav je kvalitet osvetljenja?
Cena nije loša. Najviše mi se sviđa model sa 420 kućištem. Ne znam zašto su poklopac ostavili nepotpisan, to Vostok nikada nije radio. Inače koliko vidim svi "radio room " modeli su već nestali sa zaliha. Zna li neko kakav je kvalitet osvetljenja?
Jeste malo glupo sto poklopac nije potpisan, ali to im je valjda neka fora(malo glupa), posto nema ni jedna oznaka proizvodjaca na satu.
I meni je favorit 420.
Osvetljenje, rekao bih da nije bas najbolje, ima na prethodnoj strani jedna slika.
Videcemo za koji dan kad se bude pojavilo vise live fotki.
Edit: fotka osvetljenja
![]()
Poslednja ispravka: RUS (29.3.2013. u 12:58)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Диван часовник. Нема лепоте без совјетске естетике. Најлепше савремене дизајнерске подухвате обележава оданост совјетској естетици.
Единый, могучий Советский Союз!
Gledao sam nesto po internetu, i pronasao nesto vezano za iluminaciju novog radio room modela.
Kazu da su brojevi i markeri uradjeni isto kao i kod ostalih proizvodjaca, ali da su im kazaljke iste kao i ne ostalim modelima amfibije, i da rade na resavanju tog problema.
Informacija koju je meranom potvrdio.
Treba mi mala pomoc. Trazim Vostok Amfibiju sa crnim ciferom bez dodatnih detalja, slicica i drugo, samo brojevi. Za sada mi se najvise svidja ovaj model
na pomenutim sajtovima Meranom i vostok-inc ga nema, pa ne znam da li se vise ne pravi ili je neki drugi problem. Ima ga samo na ebay-u kod prodavca zenitar ali je malo skuplji, 10-ak dolara od slicnih i jos ide sa silikonskom narukvicom a ne metalnom, pa je jos manje isplativ.
Otvoren sam za predloge po pitanju modela, kao i za nalazenje ovog modela i izbora bezela za njega. Ja bih stavio bezel 71
![]()
Poslednja ispravka: Punisher (16.4.2013. u 22:48)
Veruj mi da je to sto ne ide sa metalnom narukvicom veliki plus.
Kod drugih satova ne, ali u slucaju ovog sata jeste, posto je ista neupotrebljiva.
Bookmarks sajtovi