Ta priča oko P-I je prilično čudna ako mene pitate, mada moram priznati da ih i nisam previše pratio tako da nisam najbolje upućen u tematiku niti ću biti od prevelike pomoći.
Znam samo da je kompaniju osnovao Alexander Shorokhoff i da je P-I nešto kao Lorus za Seiko. Proizvodnja satova je smeštena u Nemačkoj, uglavnom se ugrađuju ruski mehanizmi mada se koriste i kineski, recimo cal. 9011 koji možete videti na sajtu je u stvari kineski Hangzhou i predstavlja klon 6497 mehanizma. Neki kažu da je reč o Nemačkom proizvođaču, drugi pak da se radi o Ruskom. Ja ne znam kako da ih kategorišem... Ruski satovi koji se proizvode u Nemačkoj sa ruskim i kineskim mehanizmima?!
Što kaže majstor98, nekako to nije to bez obzira na pozitivne kritike i iskustva kada je reč o ovom proizvođaču.
A što se tiče ruskih mehanizama, ja bih verovatno zaobišao automatike... mehanizmi na ručno navijanje su im daleko pouzdaniji od automatika.
Nisam siguran ali mislim da ljudi koji su kupovali kod Vitanov-a imaju dobra iskustva sa ovim distributerom. Verujem da ima i nezadovoljnih, ali tako je u svakom poslu, uvek će biti i jednih i drugih.
:p
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Svečano izjavljujem da nisam imala namjeru nikog da reklamiram, to je samo bio uvod u priču o ovom divnom satu...

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi