Ako sam dobro razumeo, tvoj model je na ručno navijanje, ne automatsko?!
Znači da je mehanizam najverovatnije 2414 sa 17 rubina i da sat nije novije proizvodnje, obzirom da se u nove Komandirskie modele stavljaju automatici. Što je čak i dobro, jer se smatra da su stariji Komandirskie modeli sa mehanizmima na ručno navijanje daleko robustniji i kvalitetniji od ovih novih. Mada ni novi nisu za podcenjivanje. Ovo dnevno odstupanje ti je odlično, manje od 10 sekundi za jedan Vostok je jako dobar rezultat. Često ta odstupanja znaju da budu i preko 20 sekundi, mada vlasnike ni te vrednosti ne opterećuju previše jer znaju da nisu kupili nežnog i prefinjenog švajcarca već jednog rusa, na neki način deo istorije.
U svakom slučaju, zasigurno jesu jako dobra kupovina za radne satove, kada se uzme u obzir cena koja je prilično niska.

A pitao sam te samo iz jednog razloga, meni je prelepa Vostok Amphibian Ministry i vrlo verovatno je da ću je uskoro kupiti, a uvek je dobro za čuti iskustva drugih članova.
Ako budeš u prilici da napraviš par novijih slika, u nekom makro modu, kako brojčanika tako i kućišta, zadnjeg dela kućišta, osvetljenja... obavezno postavi.

Pozdrav