Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 540
Like Tree664Likes

tema: Steinhart satovi

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Steinhart satovi

Suprugi nećemo zameriti ni malo a tebi još jednom čestitke na kupovini, sat je prelep. Da te dugo služi i u zdravlju da ga nosiš.

Slike možeš da postaviš i u temi "slike satova iz vaše kolekcije", svakako zaslužuju da se nađu u toj galeriji!

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    8.11.2009.
    Lajkovi
    8
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala Zamolit ću suprugu da napravi još nekoliko boljih fotografija (ona se kod nas bavi fotografijom) pa ću onda staviti slike u temu "slike satova...".

Novi član
    Član od
    21.2.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Jako sam zaineresiran za kupovinu STEINHARTA, konkretno njihovog TRITON modela. Sve čestitke na obavnjenoj kupovini jednog prelijepog sata, te bih ta zamolio da podijeliš svoje iskustvo kupovine s ostalim forumašima zainteresiranim za ove izuzetne satove.Unaprijed hvala.
    Pozdrav!

Novi član
    Član od
    8.11.2009.
    Lajkovi
    8
    Reputacioni uticaj
    0

Aha kupovina... pošto sam iz Slovenije nisam imao nekih dilema u smislu carine ili isporuke paketa iz Njemačke. Prije što sam naručio sat kontaktirao sam Guntera Steinharta e-mailom jer sam imao nekoliko pitanja oko samog sata - odgovor sam primio u roku 15 minuta i sve mi je objasnio i naglasio još, da mogu zamijeniti krunicu ili narukvicu (nadam se da sam stavio prave riječi ) ako želim. Onda sam stavio order na njihovom web site-u i platio putem pay pala. Sve bez ikakvih problema. Za 2 dana dobio sam email, da su slali moj paket i tracking number DPD kompanije da slijedim moj paketič. Opet nakon dva dana isporučili su paket mojoj suprugi koja je bila kod kuće a ona mi odmah mailom šalje fotografije (ja sam bio u firmi)

Odlično iskustvo u svim fazama kupnje i mislim, da ovo nije moj poslednji Steinhart sat - Ocean 1 GMT a možda i Aviation ili Marine B-Uhr mogli bi slijediti ovom "pilotu".

Steinhart ima puno iskustva prodajom svojih satova i u non-EU zemlje pa ja mislim, da će vrlo rado pomoči oko svih formalnosti. Slobodno šalji pitanja na info@steinhartwatches.de (ali ne direktno s njihove web strane) i sve će ti objasniti oko VAT-a, carine, isporuke...

Ne znam kako je kod vas sa PayPal-om ali ima i nekih drugih varianti pa samo pitaj Steinharta...
    nikola0406 likes this.

Novi član
    Član od
    21.2.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

SaleK, hvala ti na tvojim korisnim savjetima i iskustvima vezanim za kupovinu STEINHART sata.
    Javljam se iz Hrvatske, koja još uvijek kao što znamo nije članica EU što mene neće spriječiti da TRITON postane dio moje kolekcije. PRONAĆI ĆU MODUS
    Priložene slike Priložene slike Steinhart satovi-tri1000bi05..jpg   Steinhart satovi-tri1000bi09..jpg   Steinhart satovi-tri1000bi07..jpg   Steinhart satovi-tri1000bi03..jpg  
    Poslednja ispravka: aleksandar lukić (3.3.2010. u 17:23)

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Hehe... Aleksandre, al to nije ovaj običan triton već nova 100 atm serija. Sat je zaista prelep, a posebno je upečatljivo osvetljenje markera, kako na koroni tako i na brojčaniku ali i samog brojčanika.

Pozdrav
    pantelija likes this.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    21.2.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Znam ,Dragone ,znam! Moj prvi favorit bio je TRITON schwarz, međutim kad sam vidio ovaj novi model... Ni razlika u cijeni od nekih 135 eura neće me spriječiti da, kao što sam već rekao, ovaj ljepotan postane dio kolekcije. Možeš li mi ovo objasniti...www.steinhartwatches.de i
    www.debaufre.com
    Unaprijed hvala i veliki pozdrav...
    bezbi likes this.

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Meni se isto ne dopada ovaj novi model koji su izbacili, ali me zato odusevio ovaj triton 100 atm serija. Voleo bi da nam Aleksandar napise utiske ako je kupio sat. Bas bi bilo lepo, ima nas jos zainteresovanih. Pa Aleksandre javi utiske..

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

evo da se malo docara video materijalom....ocekujem pa sam nestrpljiv a;i ne ovaj

Poslednja ispravka: milan zmaj (21.10.2011. u 7:41)
    patek, juke and 83stojan like this.

next year at this time I'll be a millionaire

Član Avatar korisnika Milanche78
    Član od
    30.7.2009.
    Lajkovi
    199
    Reputacioni uticaj
    19

Ozbiljno sam se zagrejao za
    Ocean vintage GMT - Diver Watch - Steinhart Watches
    ali kad svedem sve eventualne prateće troškove, brzo se ohladim

Zato ozbiljno razmišljam da "pojurim" rođake iz Nemačke, ako budu dolazili, da ga donesu.
    Kalkulacija troškova
    1. U Srbiji
    337€+30€+10/15%+18% = minimum 480€

2. U Nemačkoj
    400€+8€=408€

3. Neko je pominjao mogućnost kupovine u Nemačkoj sa srpskim pasošem, nisam siguran da je moguće, onda bi to bilo
    337€+8€=345€
    milan zmaj likes this.

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •