Svidja mi se.
Cena mozda malo jaca nego sto smo od Steinharta navikli, ali svejedno sat mi se svidja.
Svidja mi se.
Cena mozda malo jaca nego sto smo od Steinharta navikli, ali svejedno sat mi se svidja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I starije modele su poskupeli za nekih 10%.
Mišić M.
Da nije promena u ceni zbog kursnih promena euro-švajcarac-dolar?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Не бих да хејтујем,али без обзира на квалитет који поменути бренд нуди-никада, али ни-ка-да не бих издвојио новац за нешто што "мирише" на нешто по чему је тај други бренд препознатљив. Макар коштао и 0,84 динара...Поштујем свачији избор,али само износим своје мишљење.
Meni su Ok njihovi pilotski satovi, ovi kopirani i slični su posebna priča....ja eto već imam problem sa Invictom koja liči na Rolu, i niju u pitanju kvalitet, baš sam zadovoljan....trulo je kad nešto liči na nešto ekskluzivno...znaš to nije to, al je slično, tačnije odličan odnos cena kvalitet. Meni je ovaj sat lep ali bih podržao Branka u stavu.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sat mi je lep ali cena...
Doduse, od roleksolikih mi je jedino OVM zanimljiv za kupovinu
Бранко је изнео јако занимљив став, мени су осећања помешана, леп свакако јесте, али има добру референцу
Bookmarks sajtovi