Stvarno nije mi bila namera da pljujem po vasoj firmi niti po vasem porodicnom biznisu koji dugo traje. Ono sto mi je namera ,a to je da iznesem svoje misljenje o radnji u kojoj sam imao priliku da pogledam satove marke koju po vasim recima ne poznajem ( sto ne znam odakle ste zakljucila ali dobro) .
To sto vam se radnja nalazi u zgradi koja je pod zastitom ZZSK ne vidim bas kakve veze ima sa funkcionalnoscu prostora koji je po mojoj proceni mali i ne funkcionalan.
Sto se tice osoblja apsolutno stojim da devjoka sa kojom sam razgovarao mislim da nema puno veze sa satovima( ne tvrdim da je puno bolje osoblje u drugim radnjama koje se bave prodajom satova)to inace potvrdjuje i cinjenica da su je taj dan ucili kako se popunjavaju garantni listovi naravno dok je musterija u prodavnici,momak koji radi usput je menjao bateriju .
Kad je rec o ponudi automatica ( nove "petice" vrlo lepo izgledaju i po prihvatljivim su cenama) nisam samo ja razocaran ponudom to u ostalom ako pazljivije budete pogledali i drugi clanovi foruma su primetili.