Toliko kolika je cena na sajtu, srecom nisu mi naplatili carinu![]()
Toliko kolika je cena na sajtu, srecom nisu mi naplatili carinu![]()
zar je moguce da vise nigde nema ovog sata na stanju !? preturio sam i nebo i zemlju, i nigde nista, ni jedan komad za mene... a da kupujem onaj sa zutim il narandzastim ciferom, ne pada mi na pamet, nadjoh na par sajtova al mi lici na prevaru, priupito onog lika sa orientuhren.de ocel biti skoro, on kaze da nema pojma
u krajnjem slucaju kupio bih i polovan al samo ako je u ocuvanom stanju, s crnim ciferom naravno
Prolaznice, ja sam kupovao na watches88 i sve je bilo savrseno. Ako ti cena odgovara - kupuj odmah!
No time to lose
Hvala ! Vec sam se cuo s njima al sam se dvoumio jer mi izgled sajta ne uliva bas poverenje
orientuhren.de zaobidji u sirokom luku. Imao sam jako lose iskustvo sa njima, kupio sam sat i on je imao ogromno odstupanje, poslao sam za DE uz reklamaciju, covek mi je vratio sat sa istim problemom nije ga ni pogledao, kasnije sam vratio ponovo sat i onda ga je on nosio sve dok nije istekla garancija i vratio mi sat sa unistenom narukvicom koji je i dalje bio pokvaren ali sad sam imao smrdljivu narukvicu i bio sam bez garancije!!! Pisao sam negde po forumu o ovome, pa mozes pogledati. Sve u svemu horor film!!!!!!
Bigmag , evo teme gde si izneo svoje loše iskustvo u 4vrtom postu...
http://www.svetsatova.com/forum/f74/...tova-4045.html
Bookmarks sajtovi