Kako vidim sajt lepo napreduje kao i forum i jako mi je drago zbog toga. @pegaz, nadam se da si kupio nesto i olaksao sebi slatke muke. Ja sam merkao Casio MTG1000 par meseci, ali cu izgleda odustati od njega i potraziti nesto malo manje sportski i malo lakse za nabaviti. Za sada je u opticaju ova Festina 16272 koju je @pegaz spomenuo i Pulsar PF3617X1. Za Festinu ne mogu nigde da nadjem da li ima alarm, a to mi je jako vazno. Vlado voleo bih da cujem tvoje misljenje o ovom Pulsaru, kao i svih drugih koji imaju neki savet.
![]()
http://www.vitanov.co.yu/shop/satovi...productid=1122
Puno pozdrava svim ljubiteljima satova
Registracija
Help

102Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Meni se licno ona Festina vise svidja od ovog Pulsara. Ovaj je nekako previse sportski i glomazan, a ona Festina ima bas lepu liniju i po meni je lepsa. Ja sam u dilemi da li da dam 22000 za ovu Festinu ili da uzmem Casio koji je skoro 3 puta jeftiniji a svidja mi se i verujem da je istog kvaliteta kao Festina kojoj je napumpana cena jer je to serija 'tour de france'. Obavesticu vas vec. Pozdrav!
. Ova Festina je lepa ali je meni malo velika i nema alarm. Ova Festina mi se cini bas ok, ali ne mogu da badjem nigde u crnoj boji. Idem sutra u jos par prodavnica

Bookmarks sajtovi