Upravo zato, Neso. Mobilni uvek zna (jer taj info ima od bazne stanice) koja je casovna zona,da li je letnje racunanje ili zimsko... Vecini ljudi ovo ne predstavlja neku prednost, ali onima koji dosta putuju i koji su koristili GMT satove ovo je jednostavnije. Klik - gotovo!
U stvari, kad bolje razmislim, meni se zapravo svidja buducnost koja se nazire na horizontu, a ne toliko ovaj konkretni sat. Sadasnji skroz ''pametni'' satovi izgledaju tako da mi treba ono strec odelo iz StarTrek-a da bi se uklapali sa garderobom, bateriju punis svake veceri i, brate, ne lice na satoveOvaj Casiov put mi se vise dopada. Sa Multi mission Drive-om i operativnim sistemom, mogucnosti su u buducnosti brojne.
Ja jedva cekam kombinaciju umrezenosti, ''pameti'' i mehanickih satovaMehanizam se tako slozi da ima prostora za cip i eventualne senzore, glavna opruga napaja sam mehanizam, a sta znam, solarni panel napaja elektroniku i displej koji su maltene nevidljivi na prvi (i drugi) pogled
)))
Registracija
Help

26Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Ovaj Casiov put mi se vise dopada. Sa Multi mission Drive-om i operativnim sistemom, mogucnosti su u buducnosti brojne.
Mehanizam se tako slozi da ima prostora za cip i eventualne senzore, glavna opruga napaja sam mehanizam, a sta znam, solarni panel napaja elektroniku i displej koji su maltene nevidljivi na prvi (i drugi) pogled 

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi