Naravno nema na cemu, drago mi je da si nam se pridruzio i da ti se svidja ideja i namena ovog sajta.

Zao mi je sto sam te bacio u trilemu, ali zaista bi bilo steta da ni ne uzmes u razmatranje odlican Citizen-ov model koji licno planiram da kupim upravo preko sajta ciji link sam napisao (sa njima imam super iskustvo i vec sam 3 sata narucio od njih)

Nazalost sto se tice sinhronizacije nisam imao licnog iskustva sa tim, vec sam to cuo od momka koji je iz Srbije a sa kojim sam komunicirao preko jednog stranog foruma. Znam da po specifikaciji ovi talasi imaju domet do 2000km i to znaci da bi trebalo da pokriju celokupnu nasu teritoriju. Mozda bi bilo najbolje da proveris sa distributerom (Sense doo, pogledaj stranicu 'Prodavnice i Servisi') da li imaju takve satove u ponudi i da li ova funkcija korektno radi i kod nas.

A sto se tice tvoje poslednje recenice, iskreno se nadam da ce taj dan uskoro doci, jer je tuzna cinjenica da najvise stvari (ukljucujuci satove) kupujem u inostranstvu prilikom odlaska na sluzbeni put. Ono sto je jos zalosnije je da su stvari koje se i kod nas mogu naci u prodaji dosta jeftinije u inostranstvu

Ako ti treba preporuka ili savet za kupovinu preko Interneta slobodno mi se obrati jer vec imam neko iskustvo u tome.

Pozdrav,
V.S.