Valjalo bi da imamo prilike da pročitamo malo više iskustva o kvalitetu ovih satova, cena je krajnje pristupačna, lepo izgledaju, ali skepticizam prema kineskim mehanizmima je veliki (bar kod mene).
Valjalo bi da imamo prilike da pročitamo malo više iskustva o kvalitetu ovih satova, cena je krajnje pristupačna, lepo izgledaju, ali skepticizam prema kineskim mehanizmima je veliki (bar kod mene).
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Upravo pisem jedan tekst o jednom Seegull mehanizmu (necu previse da otkrivam), i moram da priznam da sam prilicno iznenadjen sa njegovim kvalitetom, naravno kad je rec o istrajnosti i izdrzljivosti to ce morati da pokaze vreme...ali kinezi su na jako lepom putu, uostalom nadam se da cu uskoro zavrsiti tekst pa ce te i sami doneti neke zakljucke.![]()
Imaš ovde Simino iskustvo sa ticinom: Ticino 44 mm Big Pilot Military Watch
Koliko znam, kod njega jeste kineski mehanizam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi