Tek sam sada video sliku, upravo sam o tom satu pisao! Jako je dobar ali sat koji sam ja gledao je bio sa plavim brojevima, skazaljkam unutar cifera. Odlican je!![]()
Tek sam sada video sliku, upravo sam o tom satu pisao! Jako je dobar ali sat koji sam ja gledao je bio sa plavim brojevima, skazaljkam unutar cifera. Odlican je!![]()
Pa vidim ja celi dan stucam, a ne znam ko me toliko spominje u priciPa sto se tice zastupnistva (distribucije) Luminox-a mogu da vam dam vise informacija, ali tek kada se zavrse kompletni pregovori. A sto se tice Luminox satova, tu imam samo reci hvale.
Ja sam kupio od clana tolarba Luminox 6600 titanijum, prezadovoljan sam satom, i sve pohvale za prodavca.
Pročitaj sta se pisalo u ovoj temi i sačekaj Tolarba da se javi.On je ekspert za tu marku.![]()
Poslednja ispravka: vladas (2.3.2012. u 13:12) Razlog: prebacene poruke
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tu sam. Ukratko to je dobra cena. Ovaj model spada u jeftinije Luminox-e, i regularna cena je oko 200$. E sad, nemoj da ocekujes previse od Luminox-a kada su u pitanju ti jefitniji modeli. Ono sto se ovde placa jeste taj sistem luminacije, gde se koristi tricijum i to je odlicno odradjeno, ali kuciste i zavrsna obrada je mogla biti i bolja.
Hvala tolarbo na odgovoru,živ bio!![]()
Planiram da kupim Luminox 8802 Black Ops, pa me interesuje da li postoji nacin na koji mogu da se uverim u originalnost sata.
Pozdrav svima. Volio bih da mi neko malo vise pojasni o Luminox satovima,kakvi su u sustini i isplati li se kupovati tako nesto??? Meni se licno dopadaju. Hvala.
Luminox satovi
A i tolarbo će reći neku![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi