Ih,pa ovo su normalna pitanja- takav i odgovor!
Ja mislio da s' ga pit'o za broj lične i visinu ličnog dohodka,eventualno dali ima šćer za udaju!
Ih,pa ovo su normalna pitanja- takav i odgovor!
Ja mislio da s' ga pit'o za broj lične i visinu ličnog dohodka,eventualno dali ima šćer za udaju!
Pošalji ta pitanja na sajt neke malo veće firme, dobićeš ga-pa recimo, za minimum tri meseca a možda ni tad kao što se meni desilo sa TH, još su mi dotični i izbrisali pitanje, valjda ih bilo sramota što koriste Selitu a krste je kao neki Calibre.Ovaj čovek mi je odgovorio u roku od 24h-ljubazno i profesionalno, svaka mu čast.
Znam. Slao sam Omegi i Seiku. Nisu baš bila 3mj ali ni 24h! Mada im ne zamjerim jer garant dobiju višu upita nego UTS!
Jeste da dobiju vise poruka, ali verovatno i vise ljudi odgovara na njih![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sve ok.
Pohvalno je kada dobiješ takav brz odgovor od šefa ali to istovremeno znači da trenutno nema drugog posla nego da odgovara na mailove.
Vece firme imaju drugaciji sistem podrske preko maila ili telefona. Jedna grupa pitanja se odnose na klasicnu podrsku u vezi koriscenja/problema sa proizvodom a druga, na koja redje odgovaraju ili su odgovori genericki, su informacije o trenutnim ili, ne daj Boze, buducim proizvodima. Na ovo drugo, logicno, obicno nema odgovora.
Bookmarks sajtovi