Reljef na zadnjoj strani je super, a bogami i ovaj kozni kais. Bas je mocan. Dobra je i prakticna ova futrola. Cena jes' previsoka.
Reljef na zadnjoj strani je super, a bogami i ovaj kozni kais. Bas je mocan. Dobra je i prakticna ova futrola. Cena jes' previsoka.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Slažem se sa Anbeastom, i svakako da bih nosio ovakav sat. Kaiš bi odlično stajao na nekom pilotskom satu, a ako je već deklarisan kao ronilački, mislim da bi bilo šteta potapati u vodu onako lepu kožu. Čak i kada bih ronilački sat nosio striktno na suvom, stavio bih mu neku narukvicu koja zaista trpi vodu.
Nadam se da ovo ne zvuči kao kritika radi kritike, ali za mene ronilački stovi gube nešto od šmeka i autentičnosti kada im se stavi kožni kaiš. Naravno, ovako lep sat bih rado nosio.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da, potpuno si u pravu za kozne kaiseve i ronilacke satove. Isto i ja mislim. Jesam pohvalio izgled kaisa, ali nisam precizirao da ga posmatram nezavisno od sata![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sat deluje vrlo mocno, cak mu ovi lugovi daju neki smek. Naravno kozni kais na roniocu se ni meni ne dopada, ali za svakodnevno nosenje moze da prodje, mislim da je mnogo lepsi sa kozom, jer bas me zanima kakva bi celicna narukvica isla na onolike lugove?!
Bookmarks sajtovi