Ovaj,dragon,nije u pitanju Benarus nego Boschett!
Koliko vidim,sat je rasprodat!!! Ogromno čudo:visina od 16,5mm!!!
EDIT:hvala na ispravci,mada i nije neka greška:firme su skoro pa iste!!!
Ovaj,dragon,nije u pitanju Benarus nego Boschett!
Koliko vidim,sat je rasprodat!!! Ogromno čudo:visina od 16,5mm!!!
EDIT:hvala na ispravci,mada i nije neka greška:firme su skoro pa iste!!!
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (17.10.2010. u 13:59)
U pravu si, Boschett je a ne Benarus.
Hvala na ispravci, nisam ni obratio pažnju kada sam pisao a nemam predstavu što mi se Benarus vrzmao po glavu u tim trenucima.
Da, rasprodat je, nedavno je baš poslednji primerak rezervisan a ako se ne varam da bi projekat uopšte bude započet mislim da je uslov bio minimum 30-40 rezervacija sa plaćenim depozitom. Mada sudeći po slikama verujem da će se brzo nakon isporuke naći par primeraka u prodaji, nisam siguran da su baš svi oduševljeni izgledom sata.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zaboravi-dešava se svakom!
I ja mislim da hoće! Prvo:sat je stvarno prevelik i čisto sumnjam da su svi kupci od 2m visine i sa promjerom zgloba od 25cm pa da im sat normalno stoji na ruci!!! Drugo:lugovi i kućište nisu iz jednog dijela(barem tako izgleda na slikama))i to nije nešto za pohvaliti(nakuplja se prljavština)! Treće:koja mu je težina!? Treba to nositi na ruci!!!
Da ne bude da ga samo kritikujem-sat izgleda neuništivo(prava gromada)! Da li se zna koji je grade ova 2824? Elabore?
Podseca dosta na Orisa, zato mi se svideo. Orisi su bili odlicni, ne mogu ja bez tog brenda kada su u pitanju Driveri...ali da budem iskren bas mi se svideo DWP!
Na njihovom zvanicnom sajtu sam procitao da je napravljena limitirana serija od 100 komada koja je naravno prodata!
Bookmarks sajtovi