Hmm, svidja mi se ova fora sa punjacima. Koliko kosta?
Hmm, svidja mi se ova fora sa punjacima. Koliko kosta?
3500 u tehnomarket-u
Super stvarcica, jednom se podesi i nema brige, budi svako jutro od ponedeljka do petka.
Jedino zameram sto nema bateriju, pa nestanak struje znaci nema alarma sutra, do duse ako nestane struje na kratko, onda se ne resetuje, drzi vreme jos par minuta.
Problem je sledeci > kada izadjem iz trece smene trebao bih da u sto kracem roku zaspim jer uglavnom imam nove obaveze popodne...
medjutim kako sklopim oci cujem svoj zidni sat (kvarcni kineski) i nikakako ne mogu da se naviknem na to...
povodom toga preduzeo sam sledece: licno sam mu iscupao bateriju
e sad hteo bi da nabavim jedan od ovih radio satova...
Philips radio sat AJ 3226/12
Philips radio sat AJ 3121/12
zanimaju me vasi predlozi (do 2500rsd) sugestije iskustva...
Pozdrav!!
Ja imam jedan slican, mozda malo starija varijanta , ali podrzava sve sto i pomenuta dva. Kineski zidni sam u prvo vreme "zatvarao" u ormar kad nisam mogao da zaspem od kucanja( to je vezano za stres itd )
Elem , neka moja iskustva, budjenje sa radio stanicom mi bas i ne ide , posto je moguce svasta da bude u tom trenutku pustano pa sam od toga odustao, zvukovi zvona su bar meni poprilicno iritirajuci ( verovatno i trabaju da budu za ljude kojima mora da svira pola sata da bi ustali ) tako da sam ubrzo i od toga odustao. Sada mi sluzi iskljucivo da kad se probudim ( npr ako moram da ustanem pre zore ) da lepo vidim koliko je sati itd ( izuzetna luminacija ).
Budi me mobilni jer na njemu nikad lakse mogu da nadjem finu melodiju ( neki editovan mp3 ) za budjenje koja mi ne dize pritisak od budjenja.
Bookmarks sajtovi