Hvala ljudi svima na odgovoru, pomogli ste mi mnogo, eto verovatno bih ga uzeo da se nisam konsultovao sa vama kao sto rece d1d tuzno ako je samo dizajn dopadljiv...
Meni se dopao sto lepo lezi na ruci i hronometri dosta na njemu lepo izgledaju, pokazuju i dan i datum sto mi se dodatno dopalo a i taj skeleton dizajn dosta je primamljiv, iako je vama kao pravim znalcima verovatno smesan jer je kopija koliko sam skotao skupljih satova...
Trazim sat isklucivo sa koznom narukvicom i da je malo elegantiji ovi satovi sto mi je preporucio @23jewels su mi za malo starije tako mi deluju, ali da su lepi lepi su.... a mozda i gresim (imam 23 god) a opet bih da imam sat koji mogu da nosim na malo elegantije stvari recimo poput ovog sto sam pitao, mnogo hvala na preporuci (s tim da nema zabune ne nosim kravate, odela i sl bar jos ne... nego recimo neke kosuljice, farmerke cipele i to).... kao sportski sat nosim SECTOR compas ( Sector Muški COMPASS 3251907025 - BPM Watch World ) i dosta sam zadovoljan sa njim, dobio sam ga na poklon... i mnogo, mnogo je lepsi uzivo nego na slici, lepo deluje i lezi na ruci...
E sad tako pretrazivajuci net u proteklom periodu i ovaj sajt mnogo mi se dopao citizen nighthawk ali vidim ima ih mnogo vrsta i serija i dosta se razlikuju i po ceni...sta biste mi tu preporucili... ja cu okaciti slike koji od njih su mi se dopali interesuje me gde je najpovoljije taj sat pazariti i doci do njega koja mu je realna cena ?
Voleo bih da je crni i da ima koznu narukvicu kao ovaj model (Citizen_BJ7000-01E ) on mi se svideo mozda najvise, njemu bih dao prednost...
Kod ovog (BJ7010) mi se dopada kais i kopcanje (kopca) nadam se da je i ovaj model crn kao i ovaj gore (Citizen_BJ7000-01E) ? (negde je predstavljen kao crn a negde kao plav)...
Sad bih zamolio da mi neko kaze koji od ova dva modela je bolji, koliko kosta gde moze najpovoljnije da se nadje i razlika izmedju ova dva modela citizen nighthawka koje sam naveo koji je da kazem bolji i zasto?
Uzivo ni jedan model nighthawka nisam video niti sam ga probao, ovako na slici mi lepo izgleda a vidim da je na forumu dosta popularan i da ima raznih misljenja o njemu (skoro sva pozitivna) mene ova dva modela konkretno zanimaju pa da mi neko kaze sta i kako...
Da li on vise spada u sportske satove ?
Hvala svima i unapred se izvinjavam ako sam dosadan... pozzz.
Registracija
Help

8Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi