Domaće tržište satova bogatije za novi brend –  Satovi ToyWatch-toy-watch.jpg

Kompanija Watch Is Watch je podigla svoje poslovanje na viši nivo postavši generalni distributer i zastupnik ToyWatch satova za Srbiju. Time je upotpunila svoju dosadašnju ponudu novim brendom satova koji se po prvi put pojavljuje na domaćem tržištu.

Domaće tržište satova bogatije za novi brend –  Satovi ToyWatch-toy-watch-4.jpeg

ToyWatch je italijanski brend satova, poznat po izuzetno šarolikom koloritu boja. Italijanskom dizajnu i težnji ka savršenim detaljima, modelima veselih nijansi boja, dodatno dekorisanih Swarovski kristalima. ToyWatch pri izradi satova koristi različite materijale: od polikarbonata (polycarbonate), mešavine plastike i keramike (plasteramic) do čelika i aluminijuma.

Pomenuti brend se karakteriše velikim brojem kolekcija. One se pored različitih boja i dezena ističu i po tome: da li imaju skeleton brojčanik, rotirajuću koronu, hronograf funkciju, prikaz datuma, da li im je brojčanik odnosno narukvica dekorisana Swarovski kristalima, itd.

Domaće tržište satova bogatije za novi brend –  Satovi ToyWatch-toy-watch-2.jpeg

ToyWatch satovi su dostigli veliku popularnost kako širom sveta, tako i u Americi gde je veliki broj poznatih ličnosti fotografisan baš sa ToyWatch satovima na ruci. Neki od vlasnika ovih satova su: Madonna, Michael Jordan, Michelle Obama, Jessica Alba, Alicia Keys, Sylvester Stallone, Naomi Campbell, Oprah Winfrey i Sandra Bullock.

Domaće tržište satova bogatije za novi brend –  Satovi ToyWatch-toy-watch-1.jpeg

U toku je i velika akcija kompanije Watch is Watch, koja obezbeđuje 20% popusta na sve modele satova marke ToyWatch. Ona je vremenski ograničena, stoga možete pogledati nove modele satova i eventualno odabrati nešto za vas.

Domaće tržište satova bogatije za novi brend –  Satovi ToyWatch-toy-watch-3.jpeg

Možemo još dodati da su ToyWatch satovi kreirani za mlade, osobe vedrog duha i one koji se tako osećaju. ToyWatch je adekvatan sat za vrele letnje dane, ali ujedno može biti i odličan aksesoar za mnoge druge prilike.

Watch is Watch