O clock satovi – Novi brend satova na domaćem tržištu-o-clock_watches.jpg

Kombinacijom različitih ljudi, iskustva i zanimljivih ideja nastao je Fullspot. Ovaj brend je lansirao O clock satove – jednostavne i jedinstvene. Namenjeni su mladim i dinamičnim ljudima, odnosno svima onima koji se tako osećaju bez obzira na godine. Onima koji žele da jednostavnim stvarima istaknu i upotpune svoj stil. Oni mogu biti idealan poklon i veoma praktični za vrele dane. Fullspot sa ponosom ističe da su njihovi proizvodi ne samo dizajnirani već i proizvedeni i Italiji.

Zahvaljujući firmi Guevara d.o.o. gore pomenuti brend je stigao na lokalno tržište.

O Clock satovi vam pružaju bezbroj kombinacija za bezbroj prilika. Kombinovanjem svojih mehanizama sa mnoštvom narukvica, ili odabirom nekog odgovarajućeg modela iz O clock linija satova možete pronaći pravo rešenje za vas. Oni vam nude više od 500 kombinacija!

O clock classic vam nudi beli mehanizam koji možete kombinovati uz silikonsku narukvicu u 21-oj boji. Izrađuje se u tri veličine: XS, S, M, L. Ukoliko volite jednobojne satove, možete odabrati Tone on Tone liniju satova. Tako što ćete spojiti mehanizam i narukvicu u vama istoj omiljenoj boji. Ukoliko ste još uvek po malo dete u duši ili želite nekom mališanu da izmamite osmeh na licu, pravi odabir je O clock Disney. Nudi vam se mogućnost kombinovanja četiri različita mehanizma sa Diznijevim junacima. A ukoliko vam se dopada vojni stil, odnosno stil 80-tih, tu su O clock camouflage, odnosno 80s clock. Da niste možda zainteresovani za džepni sat - O chive? Za one koji vole da se često ogledaju, kreiran je i O clock Mirror. Mehanizam ovog sata je sa mini ogledalom. U ponudi su i zasebni mehanizmi, kao i silikonske antialergijske narukvice u 21-oj boji.

Izaberite svoje omiljene boje, uklopite sa mehanizmom u istoj ili različitoj boji i sami kreirajte sat prema vašem ukusu. Utonite u šarolike satove koje vam nudi O clock.

O clock satovi – Novi brend satova na domaćem tržištu-disney-oclock.jpgO clock satovi – Novi brend satova na domaćem tržištu-o-chive-o-clock.jpgO clock satovi – Novi brend satova na domaćem tržištu-o-clock-mirror.jpg

Podaci o distributeru.