marre, zamolio bih te da ubuduće ukoliko si napisao nešto u poruci to i ostaviš odnosno da ne brišeš sadržaj poruke ako je na istu već odgovoreno.
Ispade ovako da ja pričam sam sa sobom i da pišem o nečemu sasvim petom.![]()
marre, zamolio bih te da ubuduće ukoliko si napisao nešto u poruci to i ostaviš odnosno da ne brišeš sadržaj poruke ako je na istu već odgovoreno.
Ispade ovako da ja pričam sam sa sobom i da pišem o nečemu sasvim petom.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kao prvo, uopste ne znam kkako se brisu poruke. Slucajno sam napisao dve iste, pa sam iz jedne obrisao sadrzaj i stavio deset tacaka kako bi mogao da je postavim. Nemam pojma gde je sad
Kao drugo, nije mi na tu prvu oruku odgovoreno jer sam napisao jednu za drugom, nemoguce da nisam video odgovor
Mare, svako od nas se susreo sa sličnim problemom, čovek te samo savetuje šta da radiš!
Poruke ne možeš obrisati sam, već je to posao u ovom slučaju moderatora. Dolazi uvek do grešaka i nas članova koji smo malo duže na forumu od tebe, zato nedaj toliko važnosti i doprinosa nekakvim greškama. Svako je ovde strpljiv, budi i ti...
Šta je na kraju ispalo sa satom, bio si do nekih prodavnica, video si nešto tebi dobro?
Nisam jos stigao da obidjem radnje, kada se budem smilovao obavesticu vas stasam nasao
Danas sam bio u Delta sitiju dapogledam cuke. Jedina dva modela koja su mi se bas svidela su onaj sector 340 ciju sam sliku izbacio i NightHawk pilot sto mi je angel preporucio.
Gledao sam i tissot prc100, ali je mnogo penzionerski.
E sad, jedini problem kod nighthawk-a je sto nema safirno staklo, ali postoji vrlo slican sat koji ga ima, ali je malo skuplji. Kada bih taj nasao u inostranstvu do nekih 350e, kupio bih ga bez razmisljanja
Cek,cek, jel mislis na Nighthawk ili na taj drugi kad kazes "kad bi ga nasao u inostranstvu do 350e"?
Nighthawk kosta oko 200$ sto sa slanjem , carinom i porezom ide na nekih recimo 250e sve ukupno a ako je taj drugi na koji drugi mislis?
Ja sam recimo nasao AS4020-36e za 309e a ide cena od 309-350 a taj sat je za mene recimo savrsen. Radio controlled, eco drive , safirno staklo ,kozna narukvica ma savrsen...
E sad pitanje je na koji ti mislis?
Who's your daddy?
Video sam u toj radnji sat skoro isti kao nighthawk, samo skuplji i sa safirnim staklom, pa sam njega mislio da nadjem u inostanstvu u free shopu. Ne zam tacno koja mu je oznaka, ali ici cu ponovo da vidim..
Koji je precnik kucista tvog sata i ima li takav sa metalnom narukvicom
Bookmarks sajtovi