Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 36
Like Tree1Likes

tema: Potreban savet za kupovinu sata do 300 evra

Hybrid View

Mlađi član
    Član od
    17.1.2009.
    Lajkovi
    6
    Reputacioni uticaj
    17

Određen forumom Re: Potreban savet za kupovinu sata do 300 evra

Ja bi ti takođe preporučio certinu, jer sam ponosan vlasnik modela ds podium sa metalnom narovicom, tako da iz prve ruke mogu potvrditi da su to veoma kvalitetni satovi sa dobrom čitljivosti brojčanika u svim prilikama, a naročito bi pohvalio narokvicu koja je odličnog kvaliteta, budući da sat skoro ne skidam sa ruke,a da nrokvicu skoro ne osjećam i ako sam se do skora kleo samo u kožnu.

Novi član
    Član od
    27.5.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    Uvek je zgodno kada se postavi par slika satova kako bi ostali članovi videli šta ti se dopada i kako bi znali šta da ti preporuče.
    Koji prečnik te interesuje, šta znači to "ne previse nabudzen", hronograf ili ne, sat sa automatskim odnosno mehaničkim mehanizmom ili kvarcnim, kupovina sata u zemlji ili možda dolazi u obzir i online kupovina, itd.
    Evo nekih modela koji su se meni dopali:
    www.svetsatova.com/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details& sobi2Id=118&Itemid=22
    www.citizenwatch.com/COA/English/detail.asp?Country=COA&Language=English&ModelNumbe r=AT0940-50E
    www.bpmwatches.co.rs/product.php?cid=49&pid=106
    www.bpmwatches.co.rs/product.php?cid=25&pid=1161

Ne razumem se bas u satove, pa ne znam sta znaci hronograf. Mehanizam po mogucstvu kvarcni, ali moze i mehanicki. Nacin kupovine je najmanje bitna stvar, jer prvo zelim da nadjem sat koji mi odgovara, a za kupovinu cu lako

Sad sam gedao certinin sajt, pa mi je ovaj model zapao za oko, zna li neko mozda koliko kosta
    http://www.certina.com/Collection/Ge...7-00.aspx?pi=0
    Poslednja ispravka: dragon (29.5.2010. u 17:28)

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Složio bih se sa Daliborom, od modela za koje si postavio linkove, ubedljivo najbolji izbor bi bio Citizen ukoliko ti se uklapa u budžet. Cena Certine koja ti se dopala je verovatno preko 300€ obzirom da je običan model iz DS Spel serije oko 300€.

Možda nešto od Tissot-a? PRC 100, PRS 200, V8?

PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Certina je uvek bila lepšeg dizajna od Tissot satova. Ne verujem da bi imao dosta novca za ponuđene modele, nešto su skuplji od 300€, mislim da se kreću od 340-400€.
    Citizen je odličan, pristupačan brend.
    Moraš pogledati satove u radnjama, sat na slici je nešto drugo, neki su na slikama lepši ili ružniji. Moraš da pogledaš i prečnik sata, da li ti je prevelik ili premalen na zglobu.

Citizen NightHawk Pilot, je fenomenalnog dizajna, izrada kućišta, narukvice kao i sve na satu je odlično, imaš utisak da je sat dosta skuplji, pritom sat kao i brend je odličan.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Potpuno pogrešan pristup kupovini satova... Preporuke koje si dobio za satove su tu kako bi video šta je kvalitetno i dobro a na tebi je da se prošetaš i vidiš satove uživo jer jedno su fotografije niske rezolucije skinute sa prvog sajta ne bi li imao predstavu o kojem se modelu radi a sasvim drugo satovi u/na ruci. Ukoliko tih satova nema kod nas, onda prokrstariš netom i nađeš fotografije visoke rezolucije (veruj mi, ima ih poprilično), pročitaš koji opis, iskustvo i zatim doneseš odluku.
    U svakom slučaju, da ne gnjavim previše, koji god Citizen sat da uzmeš nećeš pogrešiti.

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

@mare, Certinu koju si ti gledao košta nekih 700€!
    Certina satovi nisu jeftini ali imaš novca za par modela, u stvari i za njih trebaš ostvariti popust!
    Kao što ti je Dragan rekao, satovi su iz Swatch grupe, dakle upoređuju se sa Hamiltonima, Tissot satovima i ako su meni mnogo bolji od Tissoa (izvini Jovana)...A šta je Swatch group možeš saznati ovde.

Ako si gledao Citizen satove onda moraš pogledati samo ovaj model i ni jedan drugi koji je u tvom cenovnom rangu!
    Citizen Promaster Sky Eco Drive NightHawk Pilot

Draganovi ponuđeni Tissot satovi su odlični nećeš pogrešiti sa njima.
    Kupuješ u našim prodavnicama, ne online, zar ne?

Novi član
    Član od
    27.5.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Od ponudjenih tissot satova samo mi se prvi svidja ( mozda slike nisu dobre, moracu da ih vidim uzivo).
    Certinu necu da gledam jer mi se samo onaj model svidja, a za njega nemam para, a i da imam ne bih dao toliko za sat
    Pravo da ti kazem, posle svih ovih odgovora, najpre bih uzeo citizen ili sector, a pogledacu i tissot. Ovaj citizen koji si mi pokazao nije los, ali mi se vie svidja onaj moj, a cena mu je na sajtu 375$, sto je oko 305e, ne znam koliko je u Srbiji.
    Onlajn sigurno necu da kupujem. U nasim radnjama cu samo da ih pogledam, a najverovatnije ce mi kupiti cale u free shopu kad bude isao u inostranstvo
    Evo jos jednog citizena koji mi se svidja
    http://www.citizenwatch.com/COA/Engl...ber=AT0840-54X

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Od ovih što si ih postavio-izabrao bih Citizen(čisto zbog solarnog mehanizma). Hronograf je štoperica.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Citat marre kaže: Pregled poruke
    Jos nesto, na Amazonu sam video da ni jedan citizen od ova dva koji se meni svidjaju nema safirno staklo i svajcarski mehanizam, a nemaju ga ni mnogo skuplji modeli, pa me zanima jel to greska na sajtu ili citizen to ne ugradjuje

Citizen je Japanski sat, dakle u njega ide samo japanski mehanizam podjednako vrlo kvalitetan kao Švajcarski!
    Citizen ima svoj mehanizam, Miyota, vrlo čest mehanizam u mnogim satovima, Citizenova Eco-Drive kolekcija mehanizama koja se nalazi u satu koji sam ti ja predložio, kao i u tvom, napaja se svetlošcu, dakle nema baterija koje bi morao da menjaš na svakih dve, tri godine...Nešto o tome možeš saznati u sledećim temama, Link 1, Link 2.

Naravno da ugrađuju safirna stakla ali ne u ovim modelima...Nešto više o staklima u satovima možeš pogledati u sledećoj temi koja je zaista odlična...Akrilno, Mineralno i Safirno staklo - karakteristike i kako ih razlikovati

Još nešto, izdvajaš popriličnu svotu novca, nečiju platu i zato slobodno pitaj za savet da pronađemo pravi sat koji će te dugo verno služiti!

Novi član
    Član od
    28.6.2014.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Preporuka za kupovinu

Pozdrav ljudi... Jako mi se dopadaju dizajn pravougaonih satova poput ovog Tw steel - Ceo tonneau T-Group.Co | Satovi i nakit ili Time Force satovi | Zlatara Mitić Niš - Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, Nakit, Satovi (desni model na slici). Je l' imate predlog? 200-300 evra je maks... Hvala unapred...

Slične teme

1. Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
    By Vladan Stevanovic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 538
    Poslednja poruka: 29.9.2021., 19:28
  2. Savet za kupovinu sata...
    By WlayCo in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 64
    Poslednja poruka: 20.7.2010., 19:27
  3. Potreban savet oko preciznosti sata
    By Nikle in forum Časovničarska radionica
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 28.4.2010., 15:57
  4. Potreban savet i mišljenje -
    By esdy_11192 in forum Stari (vintage) ručni satovi