Na netu kosta oko 90 evra. Gledajuci cenu i kvalitet izgleda da je dobar sat.
Na netu kosta oko 90 evra. Gledajuci cenu i kvalitet izgleda da je dobar sat.
Moje iskustvo je veoma pozitivno, preporucujem, a i lepo zvuci - nautika
ove nabudzene serije su dobre, ko voli taj dizajn
ne izgleda lose...
![]()
Vladas drugar koji ima iskustva sa naručivanjem robe preko Ebaya mi je tako savetovao jer po njegovom objašnjenju slanjem robe u zemlje EU u vrednosti do 2000 eura nema carine niti ikakvih rugih dažbina osim one koju si i ti naveo a to je oko 28$.
Bas gledam - da li svom ovom pricom vec idemo u off, ali hajde da ipak odgovorim - carinu i PDV ne placas unutar EU samo ako je i posiljalac iz EU. Ja sam narucivao bas od ovog prodavca i u Austriju i sasvim uredno platio sve dazbine (mozda cak i koji evro vise nego kod nas), a opet postoji rizik da ti se pri unosenju sata u zemlju - naplati i carina i PDV, ponovo
.
Dakle - za slanje iz Singapura (i bilo iz kog dela sveta van EU) - ja mislim da je najbolje slanje direktno na adresu u SRB!
No time to lose
Ja sam se danas još malo raspitao kod drugara koji može da mi uplati preko paypal-a trenutno imam dve adrese na koje mogu da šaljem jedna je u Mađarskoj a druga je u Nemačkoj ako sam vas dobro razumeo ne preporučujete Mađarsku zbog nestanaka paketa mada mi je to izvodljivije jer je adresa na bukvalno 30 minuta vožnje od mene pošto sam ja iz Subotice.
Definitivno sam se odlučio za sat preko prodavca kojeg ste mi preporučili pa ću se eventualno javiti kako je sve prošlo.
Hvala još jednom pozdrav Dragan.
^ Dragane, ne vidim zasto ne stavis adresu u Subotici? Madjarsku ne stavljaj nikako - prvo sto je 10$ skuplji transport a drugo zato sto tamo salju kurirskom sluzbom - sto znaci +40€ za troskove spedicije kada sat stigne. Slobodno stavi adresu u Srbiji (ovaj prodavac ne zahteva da Billing adresa t.j. adresa vlasnika PayPal-a mora bude i adresa slanja t.j. shipping adresa!).
No time to lose
Potrebna mi je pomoc! Dvoumim se izmedju ova dva modela, razumeo sam da nautica satovi nisu bas i neki.. ali se meni dopadaju izgledom..
NEW Men’s NAUTICA NSR 05 BLACK DAY DATE 24 HR TIME 330FT WATER RESISTANT WATCH
Nautica Men's N17579G NCT 400 Black Resin and Black Dial Watch
Koja je razlika izmedju njih u mehanizmu.., ako postoji? Vasa preporuka..?
Najbolji, najsigurniji, najekonomicniji nacin da dodjem do istog?
Unapred hvala.
Bookmarks sajtovi