Vladase, kako si resio pitanje paypal-a, kartice?
Vladase, kako si resio pitanje paypal-a, kartice?
[off topic]
Na srecu, nisam morao da izmisljam "razna cuda" posto imam sestru u inostranstvu, koja je placala PayPalom. Mislim da bi drugi clanovi mogli da ti preporuce i bolja (primenljivija) resenja...
[/off topic]
No time to lose
Zanima me sat Nautica N18599G. Koliko sam video postoji samo u varijanti sa žutom narukvicom. Da li neko zna da li ovaj sat postoji i u varijanti sa narandžastom narukvicom. Takođe bih zamolio za preporuku za sličan sat, dakle potpuno crn sat sa narandžastom narukvicom. Hvala u napred.
Iskreno da ti kazem nisam ljubitelj ovog brenda, pa nisam bas narocito upucen u to, ali brzinskom pretragom po zvanicnom sajtu mi se cini da nema u drugoj boji.
NAUTICA WATCHES:
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Koji je to model Nautice na slici i gdje se moze naci na netu po cijeni 90 evra?
Pozdrav salasbl i dobrodosao!
Nisam siguran - na koji model sa slike mislis - na onaj Nautica sat sa prethodne strane ili imas neku svoju ali se slika ne vidi?
Ako mislis na onu sa prethodne strane - model je N14536G, ali ti savetujem da ispratis postavljene linkove ka Amazon i eBay prodavcima.
No time to lose
Salasabl, ja sam Nauticu (mozes da vidis sliku na prethodnoj strani) kupio preko e-baya za 80 evra + shiping (10-tak evra).
Šta mislite o ovom satu Nautica-koji je mehanizam ugrađen i ostalo ?Garancija je 5 godina pa pretpostavljam da se to ne daje bez razloga .
Model: Men's Nautica NSR-01 Chronograph Tachymeter Watch. N13530G
Zamolio bih odgovor što je prije moguće!Hvala!
Pozdrav
Vladas hvala vam jos jednom na linku koji ste mi prosledili stigao mi je sat i prezadovoljan sam sa njime sat me je ukupno sa transportom kostao 140$.
Potpuno sam zadovoljan sa satom i nisam se razocarao sto sam ga kupio, jos jednom veliki pozdrav.
Dragane, nema na cemu! Nadam se da cemo uskoro imati prilike da vidimo i neke slike? Mozda cak i manji opis sata?
No time to lose
Bookmarks sajtovi