Evo prvih rezultata!
Posle 2,5 dana, sat mi brza 15 sek, u proseku oko 7 sek.dnevno. Nocu mi brza 3 sekunde, ostavim ga vodoravno,sa brojcanikom na gore. Primetio sam kada ga navijam (mahanje rukom-levo desno nekih minut),posto ga prvi dan nisam nosio dugo,da mi je odmah skocio par sekundi u plus. Znam da je 2,5 dana prekratak period da bi dao ocenu koliko u proseku brza ili kasni. Mislim da ga nosim mesec-dva,da radi svaki dan da se mehanizam razradi pa da ga onda odnesem kod urara da mi smanji odstupanje ukoliko bude veliko. E sad, interesuje me sledece:
- u kom polozaju da nocu ostavljam sat da bi smanjio odstupanja? Inace,u kom polozaju brza a u kom sporije ide?
- procitao sam na forumu temu o znacenju oznaka na satu i zakljucio da je sat napravljen juna meseca 2000. god.,znaci ima punih 10 god.( skoro tinejdzer :p). E sad ako je sat mirovao 10 godina (a nadam se da jeste),da li je moguce da ulje ili sta vec ima u njemu da izvetri i da li bi trebao da ga odnesem na servis? Mozda je pitanje glupo ali cisto me interesuje da li je moguce i tako nesto da se desi, ipak 10 godina nije malo ?
![]()
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

),da li je moguce da ulje ili sta vec ima u njemu da izvetri i da li bi trebao da ga odnesem na servis? Mozda je pitanje glupo ali cisto me interesuje da li je moguce i tako nesto da se desi, ipak 10 godina nije malo ?

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi