Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 15

Hybrid View

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Određen forumom Re: Kako sam kupio Casio EF-539D preko e-bay

Čestitam na kupovini, sat je stvarno prelep!

Takođe svaka čast na strpljenju, znam kako je kada se zagreješ za neki sat a onda moraš da čekaš na njega...

Pozdrav,
    V.S.

zms
    zms je offline
    Novi član
    Član od
    18.5.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala svima na čestitkama!
    Bio sam kod Malbašića da mi skrate narukvicu,i moram da ih pohvalim da su jako ljubazni i prijatni-kao da sam taj sat kupio baš kod njih! Za skraćivanje narukvice nisu htjeli čak ništa da naplate.
    Što se tiče autentičnosti,u to više nema sumnje. A i Satovi koje oni prodaju nisu ništa bolji/gori od mog, s tom razlikom da oni u ponudi nemaju ovu zadnju seriju satova iz 2010.godine(moj sat je iz te serije). Listao sam njihove kataloge,i nema ih ni u katalozima. Mada,sve je to manje-više slično,ali ja sam se bio zalepio baš za ovaj model, i džaba ti sve drugo.

Moderator se možda sjeća kad sam preko PP pitao o valjanosti kupovine na e-bay,ali evo kod mene se ispostavilo da je sve bilo sasvim u redu! Jedini „problem“ je možda ta garancija(koja ovde ne važi) ali se time ne zamaram mnogo, nego uživam u satiću. Postaviću i slike naknadno!

Što se tiče strpljenja tokom kupovine,možda je ispravnije reći da je to bio dobar splet okolnosti!

Eh sad, nisam ni slutio kolika je ovo zaraza, i već sam počeo gledati neke klassik automatike,vidio sam jedan Longines,lep a nije preskup! Ukratko ,sada želim swiss-made automatic, pa ću već početi sam od sebe da kradem za sat

Svaki predlog je dobrodošao!

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Citat zms kaže: Pregled poruke
    ...
    Eh sad, nisam ni slutio kolika je ovo zaraza, i već sam počeo gledati neke klassik automatike,vidio sam jedan Longines,lep a nije preskup! Ukratko ,sada želim swiss-made automatic, pa ću već početi sam od sebe da kradem za sat

Svaki predlog je dobrodošao!
    Hehehehehe.....sad si gotov!!! Tek ćeš da vidiš kako je to opasna zaraza! Što se tiče prijedloga-daćemo ti ih gomilu jednu ali nam prvo moraš reći do koje cijene možeš ići!

Slične teme

1. eBay - kupovina preko njih
    By Laslo51 in forum Opšti forum
    Odgovora: 66
    Poslednja poruka: 3.10.2016., 16:51
  2. Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 2.11.2010., 7:29
  3. Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 22.2.2010., 11:25
  4. Kolekcija od preko 2000 satova
    By dragon in forum Ruski satovi
    Odgovora: 3