Čestitam na kupovini, sat je stvarno prelep!
Takođe svaka čast na strpljenju, znam kako je kada se zagreješ za neki sat a onda moraš da čekaš na njega...
Pozdrav,
V.S.
Čestitam na kupovini, sat je stvarno prelep!
Takođe svaka čast na strpljenju, znam kako je kada se zagreješ za neki sat a onda moraš da čekaš na njega...
Pozdrav,
V.S.
Hvala svima na čestitkama!
Bio sam kod Malbašića da mi skrate narukvicu,i moram da ih pohvalim da su jako ljubazni i prijatni-kao da sam taj sat kupio baš kod njih! Za skraćivanje narukvice nisu htjeli čak ništa da naplate.
Što se tiče autentičnosti,u to više nema sumnje. A i Satovi koje oni prodaju nisu ništa bolji/gori od mog, s tom razlikom da oni u ponudi nemaju ovu zadnju seriju satova iz 2010.godine(moj sat je iz te serije). Listao sam njihove kataloge,i nema ih ni u katalozima. Mada,sve je to manje-više slično,ali ja sam se bio zalepio baš za ovaj model, i džaba ti sve drugo.
Moderator se možda sjeća kad sam preko PP pitao o valjanosti kupovine na e-bay,ali evo kod mene se ispostavilo da je sve bilo sasvim u redu! Jedini „problem“ je možda ta garancija(koja ovde ne važi) ali se time ne zamaram mnogo, nego uživam u satiću. Postaviću i slike naknadno!
Što se tiče strpljenja tokom kupovine,možda je ispravnije reći da je to bio dobar splet okolnosti!
Eh sad, nisam ni slutio kolika je ovo zaraza, i već sam počeo gledati neke klassik automatike,vidio sam jedan Longines,lep a nije preskup! Ukratko ,sada želim swiss-made automatic, pa ću već početi sam od sebe da kradem za sat
Svaki predlog je dobrodošao!
Bookmarks sajtovi