Citat Vladan Stevanovic - Admin kaže: Pregled poruke
Dalibore ne mislim da je Festina sat niže klase već samo iznosim činjenicu. I ja sam posedovao Festinu i bio sam prezadovoljan jer me je sat zaista odlično služio, ali ovde nije o tome reč. Klasa satova se odavno ne određuje na osnovu tačnosti sata. Smatram da su Q&Q takođe odlični satovi ali pripadaju još nižoj klasi.

Jednostavno, kada pričamo o klasi satova ne možemo a da ne govorimo o tehnologiji izrade, kontroli kvaliteta, vrsti korišćenih materijala, inovacijama i patentima, tačnošću, pouzdanošću i dugotrajnošću satova kao i prestižu samog brenda koji proizilazi iz svega ovoga...

Neki od satova iz visoke i luksuzne/prestižne klase su:

Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet, Audemars Piguet,
Jaeger-Le-Coultre, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, A.Lange & Sohne,
Glashutte Original, Blancpain, Zenith, IWC, Credor...

Pozdrav,
V.S.

Imam par pitanja za poštovanog gospodina administratora.
Prvo, koliko zaradjuje?
Pitanje jeste indiskretno, ali računam da može da ga podnese kad već tako olako odredjuje šta treba da kupimo a šta je djubre obično od sata. I kad se već trudi da bude "iskren i kada to boli"...
Drugo, dobija li odredjeni sat na vrednosti ako ga neko nekome kupi iz ljubavi i od srca, i odvoji na primer, za njega velikih 100 eura?
Treće, padne li na pamet gospodinu administratoru da se isti ovi ljudi, normalni i skromni, pošto se obraduju ovakvom sajtu u potrazi za poklonom za dragu osobu, mogu osetiti kao poslednji bednici koji ne mogu da plate ono što on, bez sumnje vrsni stručnjak, preporučuje?
Četvrto, da li je ovo mesto za ljubitelje satova ili za snobove koji kupuju cenu a ne robu?
Savršeno svesna razlike izmedju yuga i audija, pitam Vas da li je ovo mesto gde mogu da zavire i oni što samo yuga mogu platiti, ili treba da menjate adresu iz "svetsatova" u "svetextraskupihnajvišeklasenezaobičnuburanijusa tova"?