Prikaz rezultata 1 do 4 od ukupno 4

tema: Svaka čast

  1. #1
    Novi član
    Član od
    28.10.2009.
    Poruke
    6
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Svaka čast

    Pozdrav svima ,hvala svima koji su stvarali ovaj odlični sait,dozlogrdilo mi je više pisanje na engleskom i najljepše je kod kuče.Planiram raditi neke svoje projekte sa satovima i nadam se ovdje nači savjete i ideje a pošto sam primjetio da se postavljaju pitanja i polemike oko replica satova stojim na usluzi u vezi te teme.Još jednom super i bravo ,prekrasno mjesto za ljubitelje satova.

  2. #2
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Svaka čast

    Dobrodošao na forum TIKATAKA!

    Moram priznati da se unapred radujem što ćemo imati priliku da vidimo razvoj jednog privatnog projekta i možda na neki način učestvovati u njemu.
    Jel možeš da nam kažeš nešto više o tome, jel imaš već neke ideje o projektu? Koncept, možda urađene neke prve crteže u nekom programu ili skice?

    Što se samih replika tiče, verujem da će se Vladan već oglasiti povodom ove tematike, a ja ću te samo uputiti na par linkova na forumu.
    link 1
    link 2

    Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  3. #3
    Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.713
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Svaka čast

    Ja ću iskoristiti priliku da se zahvalim na pohvalamna i poželim dobrodošlicu novom članu, ali i da ukažem na pravilnik foruma na sledećoj adresi: Pravilnik foruma

    Iz ovog pravilnika ću citirati član 7:

    7. Nije dozvoljena rasprava o replikama satova u pozitivnom kontekstu. Dozvoljeno je jedino skrenuti pažnju novim članovima o svim negativnim aspektima kupovine replika satova, a postovanje slika replika satova, ili linkova ka web stranicama koje vrše njihovu prodaju je strogo zaranjeno osim ako prethodno nije odobreno od strane moderatora ili administratora. Takođe je strogo zabranjeno postovanje bilo kakvih oglasa za prodaju ili kupovinu replika satova i ovakvi postovi će biti obrisani bez prethodne najave.
    Uopšteno, bilo koji post koji uključuje razgovor, podsticaj ili posredovanje pri bilo kakvoj vrsti ilegalnih aktivnosti (proizvodnja i prodaja replika satova je jedna od takvih aktivnosti), je zabranjeno bez obzira da li je povezano sa temom satova ili ne.
    Pozdrav,
    V.S.

  4. #4
    Novi član
    Član od
    28.10.2009.
    Poruke
    6
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Re: Svaka čast

    Hvala moderatorima na dobrodošlici i shvatio sam poruku o replicama .O tome sam čisto praktično htio biti na usluzi .O projektu koji se spremam odraraditi više kada stignu djelovi ,radi se o Tudoru iz 80ih.Zamolio bi članove ako netko ima eta mehanizme 2824,2834,2836 u radnom stanju a prodao bi ih neka se javi zainteresiran sam u granicama prihvatljive cijene.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •