Taman pomislim da me vise ne mogu iznenaditi, kad ono.....![]()
Taman pomislim da me vise ne mogu iznenaditi, kad ono.....![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dodje mi da zovem coveka, da ga pitam kako je to uradio![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa zovi brate mili! Ili bar sliku da pošalje!
Bobane, postoji tema posvecena tome, Iskustva sa prodavcima na domacim on line berzama, tako nekako (pipavo mi je da je sad trazim na telefonu), gde ces naci preporuke za prodavce, a i upozorenja od koga ne treba kupovati.
Uglavnom, kao i na svakom trzistu, ima svakakvih prodavaca - od prevaranata do izuzetno postenih ljudi, od kojih su neki i ozbiljni kolekcionari koji se i razumeju u ono sto nude. U svakom slucaju, dok ih ne upoznas, treba biti oprezan.![]()
jole777 kaže:
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo jednog oglasa koji bih svakako nazvao smešnim:
Ako pretpostavimo da sat jeste original, sa slika se jedva može prepoznati i koja je marka u pitanju. Ukoliko prodavac misli da će prodati sat preko oglasa uz ovakve slike, mislim da se grdno vara, osim ako ne naleti na nekoga sa jakom kockarskom strašću ili na lakovernog kupca.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
OO, boozee...![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi