Za taj novac nova replika,sa Miyota mehanizmom,cak msm da je i 150 evra na FB-u.Ovi likovi su smesni,cak i vredjaju inteligenciju ljudi,mada,svaka im cast na humoru.![]()
Ja bih takve satove cekicem na licu mesta.![]()
![]()
![]()
Nakit, satovi i dragocenosti : MUSKI SAT nekoriscen kupljen u italiji - ID 16446655 - Kupujem Prodajem
ako nista drugo, bar narukvica vredi...![]()
Pa dobro, ovaj oglas bar nema AAA ili RRR, niti prodavac folira, jer u pitanju je neki no name sat, ali šta ima veze da li je kupljen u Italiji ili u Tunguziji. Italijani imaju dosta buvljaka, bar koliko sam imao prilike da vidim, a buvljak je buvljak, bez obzira na to gde se nalazio. Italijanski buvljak nije ništa manje ili više fancy od našeg.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ponekad se pitam,da li ovi ljudi prvo pogledaju cenu novog sata ili da li se i malo informisu o satu(krsu) koji prodaju,ili cim otvore internet,odmah im se prikaze KP i stavljaju oglase bzvz...![]()
![]()
![]()
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Možda će ga neko i kupiti, ali za neki sitniš, jer ne znam da li ima nekoga sa 400 € u višku ko bi kupio onu kantu. Što se tiče formulacije da je 'prema nekim procenama' sat originalan, u to čak mogu da poverujem - ekipa sa četiri osnovne posle gajbe piva bi svojom velikom stručnošću mogla da oceni da je sat original, jer sličan ima rođak Milojko, onaj što ima noviji tip mercedesa iz kasnih sedamdesetih, već godinama radi 'u Nemačku', a očistio je toliko ulica po Frankfurtu i Minhenu da je postao svetski čovek.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Breitling for alibaba.![]()
![]()
![]()
Bookmarks sajtovi