komandirac mi zbog ovoga sad prezivljava strahovit dusevni bol i prolazi kroz
krizu identiteta, mislim da cu morati da mu kupim novo odelce kod puga da se smiri.
Printable View
komandirac mi zbog ovoga sad prezivljava strahovit dusevni bol i prolazi kroz
krizu identiteta, mislim da cu morati da mu kupim novo odelce kod puga da se smiri.
Prilog 34864
preuzeto sa: Kupujem-prodajem
Hteo si da kažeš G-šorc :lol:
To mora da je neki vodootporan šorc :)
Sad ni ja ne znam šta sam hteo :) Haha
Ovaj ne prodaje sat, samo se hvali :D
Prilog 34967
Ako nekome trebaju narukvice, covek se dokazao sa neupotrebljivim metalnim. Malo bilduje cenu ali kada je zdravlje u pitanju ...
Nakit, satovi i dragocenosti : 10 komada ANTIALERGISKIH narukvica - ID 2917772 - Kupujem Prodajem
Nikako nekontam sta je tuj smesno.. (?)
Obrati pažnju na cenu.
Prilog 35182
Prodavac je napisao da deset narukvica košta 2.000€, ali pretpostavljam da je hteo da kaže 2.000 dinara (oko 17 €). Kod nas se te narukvice zaista i mogu naći na pijacama po ceni od 200-300 dinara. Koliko mi je poznato, jedan forumaš se žalio da narukvicu koju je kupio od ovog prodavca, a što se tiče antialergijskog svojstva, u pitanju je klasična prevara. Kaiševi mogu da budu eventualno izrađeni od materijala koji izaziva alergije manje od drugih, ali pošto je broj alergija ogroman, a medicina ih nije sve ni zabeležila, ne znam kako je moguće napraviti antialergijsku narukvicu. Osim toga, čak i da je premazana nekom supstancom koja deluje na alergije, koliko bi takva supstanca mogla da deluje, a da ne nestane?
Jao, pa i ja tek sada vidim da pise 2000€ a ne 2000RSD :D