-
Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
12 Step Recovery Watch Men's AA Program Birthday Gift and Anniversary Present | eBay
Dobro, ne sumnjam da je Bulova (i sat općenito) odličan poklon, ali kad ga se združi i s programom od 12 koraka, malo te 'oladi' ;). E sad, 12 koraka čega- odvikavanja od satitisa? Hm, s tim se mogu sloziti da bi nam mnogima dobro doslo...Ali kao marketinški potez...:confused: :D
Da ne govorimo o izvornosti proizvoda...
-
guess steel alarm chronograph 7 kazaljki
sat je ispravan. krunica se srafi. . . datum na 4h. . ima sitne ogrebotinice po staklu veoma plitke i na kopci. . prelep sat . .42mm sa krunicom . debljina sata je 12 mm. . obim natrukvice je 18 cm sa unutrasnje strane. .7 kazaljki. .120grama. .
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
da ne ispadne da miniram oglas- uvek postoji opcija da prodavac zaista ne zna sta prodaje, no reci cu samo - ovo je ruhla sa nekakvim pravljenim ciferom. upravo sam jednu ovakvu oziveo nakon 30 god stajanja. naravno ima normalan cifer.Prilog 87296
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Original narukvica, original kopca,... ma sve je originalno sem sata:P
Prilog 87346
-
Breitling i Miyota... nekako mi to ne ide pod ruku
-
-
Bas htedoh to da napisem...
Jedino sto se nisu bas proslavili sa tim modelima, ali to je vec neka druga prica.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Nakit, satovi i dragocenosti : A. Lange & Sohne automatic chronometer - ID 11398533 - Kupujem Prodajem
Prilog 87555
opasan sat, proveren kod časovničara, ima prave rubine i na sve to još jeftin ;)
ima i sax-o-mat da je samo jedno E umesto A bilo bi to prava stvar (sexomat) :lol:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
^Bolje puzirite da uzmete ovo, posto cena raste iz dana u dan. Ovakva prilika se ne propusta.
Prilog 87719
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Orginal Omega
Prilog 87930
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
...šta kaže , može li provera kod sajdžije ? Prilog 87931 ...ja sam zainteressssssss-ovan :laugh:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
It has begun...
Prilog 88152
-
ROLEX muski sat original
Rolex sat ima samo jednu manu kao i sto se vidi na slici. ima samo srednje dugmence , fale mu dva sa strane . Sat radi samo sto mora da mu se radi servis zbog toga sto godinama nije radjen. u odlicnom je stanju. pozzz
znaci nemam komentar
-
Razboleo sam se,nije mi dobro,ode pritisak opet u piiiiiiiiippppp...kakvih sve cudaka ima. :eek::eek::eek:
-
monopusher daytona:ohmy: :lol:
-
Eh, a posle kažu da fizičko kažnjavanje nije u redu. Ne znam zašto, ali mislim da je ovo klasičan slučaj za koje se u 19. veku izricalo dva'est po turu.
-
hehe slazem se, nista bez obicajnog prava, kao na bliskom istoku
ovo pozitivno nema nikakvog efekta vise
-
E, odlicno ste pokazali ovaj oglas, taman sam planirao da uzmem neki ORIGINAL svajcarac... Jel legalno naterati prodavca da isti potom pojede ?
-
Iskreno ne vidim razliku izmedju ove i bilo koje druge replike koja se prodaje. Sto bi bas ovog coveka lincovali, a ostale ne? :)
-
Citat:
Srđan kaže:
Iskreno ne vidim razliku izmedju ove i bilo koje druge replike koja se prodaje. Sto bi bas ovog coveka lincovali, a ostale ne? :)
Ma kažem ja odavno da bi ovde najbolja investicija bili zatvori, i to oni u kojima se ozbiljno radi, a dvaes' po turu bi bilo uzgredna kazna. Zbog ogromne radne snage za godinu dana bismo mogli da izgradimo i kosmodrom :D
-
no no no previše smo militantni, zatvori i običajno pravo, to bi bilo grubo kršenje ljudskih prava i demokratskih načela
svetski policajac, kiklop sa sedam glava, a svaku morate nahraniti bdi nam nama :)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 88553
A jel moze popust bez duhova? :lol:
-
Bilo je ovo, taj lik se valjda zeza, mislim da je verifikovan prodavac od strane clanova foruma :D
-
Ma dobro, nije to toliko ni bitno, bitno je da nas je lepo namsejao!:thumbsup:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Što se tiče Bugija, imam samo pozitivna iskustva. Sve je bilo kao po dogovoru i bez problema!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo ovaj sat opet poskupio. Mislim da je red da ga neko kupi dok je jos ovako povoljan, ovim tempom cijena ce opet brzo da skoci:lol:
Prilog 88669
-
-
Kud ga nisam kupio dok je jos bio "povoljan".;)
-
Da ga pitamo,ima li popusta,ako moze da nabavi jos jedan. ;)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
Evo ovaj sat opet poskupio. Mislim da je red da ga neko kupi dok je jos ovako povoljan, ovim tempom cijena ce opet brzo da skoci:lol:
Prilog 88669
Evo i tržnog centra u kome je nabavio taj izvanredni primerak:
Prilog 88680
-
Ne kontam zasto naglasavaju da sat ima "prave rubine"... Nije li to nesto sto se apsolutno podrazumeva cim se kaze "sat". Ovako mi deluje kao repelent samo...
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 89678
Rolex Sky Dweller Oyster Lobster Super Crab
-
Citat:
himmelstrider kaže:
Ne kontam zasto naglasavaju da sat ima "prave rubine"... Nije li to nesto sto se apsolutno podrazumeva cim se kaze "sat". Ovako mi deluje kao repelent samo...
Jeste da odgovaram dve nedelje kasnije, ali mislim da je odgovor jednostavan - prodavac se obraća neobrazovanim kupcima, koji će rubine u mehanizmu poistovetiti sa dragim kamenjem.
-
a ima li nekog teksta o tim rubinima, znam da se mogu polirati, obradjivati rucno
je l su to sinteticki rubini kao drago kamenje ili ih samo zovemo tako jer su crvene boje
-
Ima na ovoj temi: http://www.svetsatova.com/forum/f128...7ene-6569.html
Citat:
Rubini
Citiram sam forum:
Odnosno sintetički safir predstavlja veštačko drago kamenje koje se koristi u izradi satova, isključivo u ležajevima rotirajućih elemenata kako bi se habanje istih svelo na minimum. Broj ugrađenih rubina ne utiče direktno na vrednost sata. Optimalan broj rubina u mehanizmu najčešće je oko 18 dok se veći broj preostalih uglavnom koristi za ukrašavanje mehanizma.
-
-
E pa sta bi ti kada original kosta toliko:lol:
-
Ipak, kad razmislim, možda se i isplati uzeti ovu jeftiniju varijantu sa "Citizen" mahanizmom! :sarcastic:
-
Ovaj od 18000 se najviše isplati, dobiješ mehanizam skoro kao original za sitne pare. I svidja mi se što čovek neće da se cenjka, nema da brineš da će cena brzo da mu padne kad se isprsiš za njega. :p