Kopija mislim da u spaniji na buvljaku ima bolja mislim starsno
Printable View
Kopija mislim da u spaniji na buvljaku ima bolja mislim starsno
No comment
hehe mislim da je ipak bio malo sarkastican
Sto se tice onog ronilacnog Seika, mislim da prodavac nije minirao svoju licitaciju. Evo oglas koji je ponovio.
SEIKO AUTOMATIC - 681988 Japan A (16930945) - Limundo.com
Bez ponuda ovaj puta.
Pazario sam neke sitne satove od njega, izgledalo mi je kao da lik stvarno ne zna puno o satovima, bar po odgovorima koje mi je pruzao. Ko zna odakle mu.
Original Breitlin iz Tunisa
Prilog 75754
Baš me zanima koliko ga je to skupo platio. Možda 10€, ukoliko je u to bio uračunat ručak za dve osobe.
Ovo nije foisi...ovo je gore od toga.
Prilog 76596
Momak barata i pravopisom...
Može da se priča oko cenu...
Ovaj mora da je moj zemljak. :lol:
Nije toliko bitan pravopis, ne znam koliko se sa ove slike to vidi, ali u pitanju je najobicnija replika.
Jos on kao hoce da ucini, da spusti cenu.
Momak bi trebao da ima šipkasto rešetkast pogled zbog pokušaja prevare.
Ma mozda i ne zna...skoro je jedan uzeo sat samo kuciste replika...sve ostalo original a sat je kosta pa 4 x toliko...
Original brejtling
Prilog 77298
Morao sam na ovo reagovati:
http://www.pik.ba/artikal/1768704/ph...ato-dijamanti/
Ono što je zanimljivo(osim slika) su pitanja! :D
I ti,Hadžija , propuštaš ovo ?
Uklizaj,bre, odma sa 8500 maraka :thumbup:
Uf, što nemam nalog na tom sajtu... Vrlo rado bih mu postavio pitanje sledeće sadržine:
- Izvinite, gospodine, da li ste vi kreten?
:D
Ne vidim dobro ... piše li na ciferu PATEK Philipe ili PETAK Philips
Ima i slika na kojima se vidi natpis. Jeste da piše ovo prvo, ali mi se čini da slova nekako baš i nisu u ravni, i to na dva mesta. A i mehanizam mu je nekako... jedinstven ;)
Vladane,
Pa da ga preprodam za duplo na wus-u ili chrono24!? Ima da se otimaju za njega! :D
Nešo,
Postoji problem,pitanja(komentari) se mogu obrisati od strane prodavca- zato reagujem jedino kada naletim na ovakve budale.
Baki,
Nisam studiozno pregledao slike- nema potrebe! :D Niko ne prodaje PP za 5000€, pa ni u Bosni!
Kako god,ovo je školski primjer kretenizma,a ništa nisu bolji oni koji ga ozbiljno propituju za "sat"!
Jadan covek za onaj "patak". Platio ga 80000 $ a mora da ga proda za 5000e. Bas losa investicija. :sly:
:confused:
Jup,PP je inače poznat kao brend na kome se strašno gube pare.
Moju poruku je obrisao.
Ako stvarno neko od časovničara ovo bude gledao ima da mu pozli od smijeha!
Prilog 77396
Ma ja nisam časovničar, ali stomak mi se odavno prevrnuo :D
Edit: Hadžija, šta si mu pisao, ako nije nepristojno da pitam? Ovo sa screenshota se i dalje vidi.
Ma ništa strašno,samo istinu: "sat je replika i to vrlo loša" i ništa više ne napisah!
Samo jedan apel za sve clanove!
Kad postavljate oglase u ovu temu, napravite i screenshot, posto kad se oglas izbrise sa sajta na kome je postavljen, poruka vise nema nikakvog smisla.
Sta par? Kao da su cipele ili pantalone hahahaha
Daj jedan par , od priloga senf , kechup , majonez...
Mozda je nas clan pa mu se izvinjavam. Brate, nek se potrudi malo oko opisa satova ako se ljuti. Ali nemoguce je ne primetiti tog prodavca ima dosta satova na kp a svaki mu ima opis: "sat,,. ...,, ,,..... ,.........,,,," ili ",, .... ,,.,,,." :D
Nakit, satovi i dragocenosti : prodajem jedinstven sat - ID 8596634 - Kupujem Prodajem
Prilog 78050
Nije mi prihvato screenshot, pa neka neko prebaci sliku
"ovaj sat nema niko" :D
Ebel - Gebel!:eek:
Zar se ne izgovara Gebl!?
Cuti, vidis da je malo falilo da napise da je to bio Hitlerov sat.;)
Pa jest vala!
Od istog autora kao i prethodni oglas:
Prilog 78524
Legenda:lol:
Ruska kopija...
Prilog 78536
Ajde mala pomoc. Sta mislite o ovom oglasu?
Nakit, satovi i dragocenosti : zenski sat Baume & Mercier- Geneve - ID 5500948 - Kupujem Prodajem
Deluje ok, ali me zbunjuje zasto nije bolje slikao poklopac kucista sa zasnje strane ... A video sam i na netu slicne fake-ove ...
Prilog 78543