subliminalni utjecaj tv prodaja kanala...:lol:
Printable View
subliminalni utjecaj tv prodaja kanala...:lol:
149 kn je trenutno negde oko 20 eura, zar ne ?
Longines Master Collection - Automatic - Kupindo.com (20941017)
Prilog 96794
"Morao bih da dodam, posto je sat kod mene vec par dana, da je pored sjajnog izgleda sata i MEHANIZAM FENOMENALAN , tacan , sa velikom energetskom rezervom."
Kako li samo utvrdi tu veliku energetsku rezervu na par dana :).
Ili jos bolje: "KRUNA mog dosadanjeg rada! "
Samo jedna molba za sve koji postavljaju oglase u ovoj temi, napravite screenshot i postavite sliku, posto u suprotnom kada oglas istekne, poruka nema nikakvog smisla.
Pazi "kruna dosadašnjeg rada"....kuda ide ovaj svet.
Sin.er, sledeci put kada budes davao ovakvu bagatelu molim te da mi se unapred javis :banghead:
Neprobojno staklo.:lol:
Prilog 97337
Ljubitelji kada ovo ugledaju lijepo odu na wc šolju i povrate!
Pazi, ne da je neprobojno, nego je jos i "ne probojno"
A lepo je i što ''svi parametri radi perfektno''
Pa para-pored, uz metri-brojcanici... znaci mali brojcanici !
Nikada necu razumeti da ljudi na satu koji je original (tako se ovaj Roli prodaje) naglasavaju da hronografi rade perfektno... naravno da se podrazumeva da rade ako je original, ako vec lazes lazi sa stilom
Ovaj oglas posvećujem ljubiteljima automobila, stvarno čovek svašta može da pročita u oglasima...
Prilog 97397
Ali iskreno je priznao da je '' skolima iskivijo zaključak kaijsa pa se Datum ulabavio''
PS-Ovo je mnogo teže prepisati nego napisati :yes4:
Jedan od najboljih do sada!![emoji2]
covek lepo napisao i objasnio :thumbup:
Da i kao jagodica na šlagu, cena prava sitnica :banghead: sve sa "cajgerom za datum koji landara" :w00t:
Iskreno se nadam da je neka zajebancija, čoveku prijavljeno mesto Beograd a piše kao da je...
mada, kad' malo bolje razmislim... :thumbup:
Vlajo, šteta što nisi kliknuo da prikažeš i br.tel., voleo bi' da popričam sa njim :blink:
Samo 1000€, ekstra prilika...
Prilog 98309
Prilog 98310
Dečko ima plan...već ga vidim za "akustičnim bubnjevima". :D
Prilog 98560
Original, rucni rad
Prilog 98563
Prilog 98564
Original TAG
Prilog 98744
Prilog 98745
Video sinoc i bas se slatko nasmejao.....:lol:
Sat na energiju tela
Prilog 98833
Nakit, satovi i dragocenosti : kupujem BBBA BBB i ABA replike satova - ID 15957106 - Kupujem Prodajem
Prilog 99137
AAA replike su skupe i vrhunske... samo iskusni poznavaoci satnih mehanizama da ga zovu... ponude brila i đ-šoka razmatra... ako traćite njegovo vreme i niste ozbiljni ko on daje negativne ocene... :lol:
Ozbiljan kupac i neozbiljan prodavac. Prodao mi sat sa narukvicom koja odgovara za zensku ruku. Naravno vise se nije javio.
Sat švajcarskog kralja pre 100god ;-)
Nakit, satovi i dragocenosti : Omax skupocen sat 4300e - ID 16175711 - Kupujem Prodajem
Prilog 99647
Ljudi, u životu nisam video oglas većeg kretena. Švajcarska je bila kraljevina pre sto godina isto koliko sam i ja marsovac, a fabrika Omax je nastala 1946. godine. Ovaj ne treba da ide u zatvor, već direktno u ludnicu.
razmisljam dal se covek sali ili nije normalan.
Nema taj oglas veze sa prodajom sata. Ne treba taj oglas ni komentarisati.
Misliš da je namenjen zavitlavanju budala ili nešto drugo?
Ali izrađen od platine i radi na principu promene vlažnosti vazduha, mislim da to ipak vredi 4300€ :lol::congrats:
Uh, nisam ni primetio to za vlažnost vazduha jer sam ceo dan nešto pisao i obnevideo sam. I dalje ne mogu da provalim da li se zeza ili je samo lud.
Ovaj je sve pobedio,hahahahahahahahahahahahah
majstor je KRALJ :banghead:
Princip promene vlaznosti vazduha... I koriscenja te razlike za pravljenje mikro-munja koje metodom EM indukcije navijaju glavnu oprugu.
Stvarno ? :D