Milane to sa Seikom kod tebe prelazi u opsesiju.
Taj deo fotke koji si isekao pokazuje deo narukvice ( i/ili kućišta) koja izgleda kao da je zarđala boravkom na dnu okeana nekoliko godina. Dakle, očigledno je neka refleksija i sl.
Na ovom linku imaš video i fotke tog Seika, pa možeš isecati deliće sata do mile volje.
https://www.horobox.com/en/review-de...nograph-Review
Poslednja ispravka: skydrummer (18.10.2017. u 20:08)
Nisam bas siguran kolega, da je Seiko sebi dopustio ovakvu aljkavost i to kod ovakvog modela.
Nesto novo, Grand Seiko SBGJ219, cal.9S86 GMT, 37 rubina, 36.000 otkucaja po satu, 55 sati navijenost
Ambasadore,koliko para?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bas da te pitam,koji Seiko,zaista vredi ulozenog novca,msm na sam high-end Seika.Hvala
Mislim da je to pitanje bas za razmatranje i mozda bi ga trebali razmatrati pod nekom drugom temom, bilo kako bilo,
smatram, ako izuzmemo Credor seriju, da je Seikov high-end Grand Seiko. Tu pocinje polemika oko kvaliteta mehanizama, da li Spring Drive, koga neki smatraju pokusajem da bude mehanicki movement, ili klasican mehanicki sat?
I o tome bi mogli da pricamo u drugoj temi, voleo bih da jednu takvu temu otvorim, cim dodjem malo do vremena![]()
Mislim da bi bila dobra tema iz razloga sto vecina gleda na Seiko drugim ocima.Mada,Seiko ume da isfusari,da se ne lazemo.
Otvori temu,bice zanimljiva 100 posto.
Bookmarks sajtovi