U ovoj omegi je , Omega 3313, malopre sam permutovaoSve u svemu odlicne si satove pomenuo, a ova omega se i meni svidja, meni bi od ova tri bila prvi izbor, ali ja sam nepopravljivi omegomanijak
![]()
U ovoj omegi je , Omega 3313, malopre sam permutovaoSve u svemu odlicne si satove pomenuo, a ova omega se i meni svidja, meni bi od ova tri bila prvi izbor, ali ja sam nepopravljivi omegomanijak
![]()
Poslednja ispravka: Serb (5.1.2013. u 0:44)
Ma i ja sam Omega manijak,ali cene su im previsoke.Vreme ce pokazati da li su napravili pravi potez.
Za sada ''Skyfall'' radi odlican posao za njih,sto im je verovatno najbitnije tenutno.![]()
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ehhehe nemoj samo da pocnemo o opravdanosti cene omege po ko zna koji put![]()
malopre u temi je anbeast spomenuo da ce Omega biti rame uz rame sa Rolexom ako ih uporedjujemo po ceni, mozda ovog trenutka kupovina Omege moze biti isplativa, a mozda cak i Longinesa, ako planiraju da i njemu povrate staru slavu i da ga pozicioniraju stepenik iznad, a dobar marketing, kao ovo sa James Bondom ucinice da im i cena sporije opada, tako da mozda Omega moze i da opravda ulozeno
Kad vec spominjemo Omegu, meni je ovo favorit
![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
na creationwatches samo 60e...da nisam potrosio brda para u prethodna 2 meseca narucio bih ga na keca, ovako moracu da se strpim do aprila (do rodjendana) i nadati se da ce biti i tada u ponudi i po ovoj ceni
Seiko Quartz Stainless Steel SGEF75P1 SGEF75P Mens Watch
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (5.1.2013. u 15:53)
Bookmarks sajtovi