Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 49
Like Tree55Likes

tema: Savet za mob tel - Android sa dobrom kamerom

Threaded View

Član Avatar korisnika borko
    Član od
    29.4.2011.
    Lajkovi
    2243
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom

Citat joppa kaže: Pregled poruke

Po cemu to? Ios je user interface for dummies. Android moze miljon vise stvari ako si napredni korisnik dok ios ne nudi gotovo nikakvu customizaciju niti kontrolu nad aplikacijama.
    Ja sebe ne smatram glupim i ova tvoja izjava je tipicna za jednog iphone hatera. Prije svega mi je smjesno toliko blatiti jednu ili drugu platformu. One su sve dobre a te sitnice koje ih razlikuju po tome se orijentiraju korisnici. Reci da je ios za glupe ljude mi je malo neukusno i cak nezrelo. Da je toliko los nebi sigurno bio ovako popularan. Ne razumijem sta ti to radis na androidu da ja ne mogu na iphonu?
    Na kraju svega, jailbreak je legalan i ako netko treba to sto "nema" originalan ios, moze tada.
    Nikad nebi rekao da je android, samo bi uzeo ono sto mi vise lezi.

Citat dusan51 kaže: Pregled poruke
    Jel to pricas o Ipone 5 sto se ljusti ili o Iphone 6 koji se krivi u dzepu?
    Nakon pune dvije godine sam poklonio iphone 5 bez ijedne ogrebotine, ja primjetio nisam da se nesto grebalo. Onakvom snagom kako je savijana sestica plus tako bi bez problema puknuo i S5. Sve je to jedan los pokusaj da se Apple popljuva. Da se razumijemo, ne kunem se u Apple ali da su tako losi proizvodi kako ih mnogi pokusavaju prezentirati sa tim se necu nikad slozit.
    Poslednja ispravka: RUS (31.10.2014. u 22:33)

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •