Mislim da ipak nije, vec da su sto se tice Seika u JB filmovima noseni neki kvarcni modeli. Neka me ispravi neko ako gresim![]()
Mislim da ipak nije, vec da su sto se tice Seika u JB filmovima noseni neki kvarcni modeli. Neka me ispravi neko ako gresim![]()
E bas sam se razocarao...
Seiko samo digitalni i to uglavnom sa funkcijama koje nemaju u praksi.
A Definitive Guide to the James Bond Watch
Ma otkud vam to. Agent 007 je nosio i Seiko Tunu i Seiko SPR007 7А28-7020, istina Seiko je ranije bio mnogo zastupljeniji u filmovima o agentu 007. Sada cu da pokusam da nadjem fotke, uglavnom je Roger Moore nosio Seika. A digitalnci jesu bili sa izmisljenim funkcijama![]()
Evo nadjoh i fotke modela i to u visokoj rezoluciji. Roger Moore je u filmu "Samo za tvoje oci" nosio Seiko diver 7549-7009 aka Seiko Tuna. Inace filmski naziv za ovaj sat je bio: Neptune Diver Seiko.
Drugi Seiko koji je takodje nosio Roger Moore u filmu: "A View to a Kill" je model SPR007 7А28-7020. Inace filmski naziv za ovaj model je bio: Icerberg Submarine Seiko. Evo i njegove fotke;
A bilo ih jos. Kao na primer ovaj digitalac. Seiko model WLK005, G757-5020 tzv “Pseudo-Analogue Seiko” nosen u filmu Octopussy.
Evo malo i Rolex-a da ne bude samo Seiko. Rolex Submariner ref 16610, nosio ga je Timothy Dalton u filmu Licence to Kill. Inace filmski naziv ovog sata je bio: “Leiter Wedding Rolex”.
83ne bi se deca smejala
)))
prelep je,uhhhhhhhh
next year at this time I'll be a millionaire
Zamisli da ti na satu pise 007 smejala bi ti se deca na ulici ,pa jeste malo klinacki![]()
Bookmarks sajtovi