527Likes
-
Re: Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)
hehe hvala vam, pa to je prirodno da prvo krenem od jeftinijih stvari, isto tako i sa satovima radim, britvu cu zaobici najverovatnije
kad istrosim ovaj gel za brijanje, puna je boca prelazim na kremu, a cetku uzimam ovih dana kad se malo oslobodim posla
kako se razradjuje cetka od svinjske dlake?
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 19
Milane, ja koristim Omegu i sjajanje! Nekih godinu/ godinu i po... Uopšte se ne linja, velik čvor, super razmazuje kremu. Možeš ih naći po manjim parfimerijama i cena im je oko 1000 dinara. Pogledaj i po netu u radnjama koje prodaju frizersku opremu. Video sam četke i u radnji na Zelenom vencu(prodavnica koja prodaje materijal i pribor za slikanje):
Cetkarska radnja Maric Zoran
ul.Zeleni Venac br.3
br.tel.: 2688-132
Pokušaj i tu;deluju lepo na oko,ali nisam ulazio kako bih se uverio u kvalitete istih.
Cena im je bila oko 1700 dinara-ako se dobro sećam. Pre 2/3 nedelje...
-
aha znam tu radnju, dolazio sa drugarom koji se bavi slikanjem i kupili neke farbe i cetkice, da mi nisi rekao da prodaju opremu za slikanje, ne bih se setio
kako ti se ova cini
Details
izgleda je Omega odlican brend, ima ih i na shaving.ie, prodaju najjeftiniji silvertip, negde oko 40evra, rekao bih odlicna kupovina
i ovaj sapun nije skup, mislio sam i njega da uzmem umesto nivea kreme za brijanje
Details
Poslednja ispravka: Милан Милановић (26.7.2014. u 19:09)
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 19
Ja imam ovaj model:

Zaista sam zadovoljan! Za te pare-odlično služi.
Ova koju si ti predložio mislim da je jako slična ovojkojuja koristim. Što se sapuna tiče-tu nisam ekspert. Ja se slepo držim Nivee pošto mi baš odgovara(moja preporuka je plava Mild)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi