Stiće ti za 7 dana!
Stiće ti za 7 dana!
Danas sam dobio mail u kome je pisalo Shipped...taman za rodjendan! Kako si ti zadovoljan? Imaju fine stvari na sajtu... Mada,ruku na srce,ja obožavam engleske sajtove posvećene muškarcima! Apsolutno sve na jednom mestu: brijači, ukrasna dugmad, novčanici itd. Baš ono čega u Srbiji nema! A sve te stvari bi trebali da spare sa satovima-da bi se kompletirali. Zar ne bi bilo idealno sledeće: dođete u radnju gde pre kupovine isprobate brijač, kupite nešto od garderobe, prelistate neku knjigu, popijete kafu, pogledate neki sat...e sad, još ako imate pare za tako nešto-eto meraka. U protivnom, ni voajerisanje nije tako loše.![]()
Jao gdine Branko, ruke Vam se pozlatile za ovaj sajt. Već neko vreme tražim kod nas brijače, i već sam počeo da odustajem, kad ono, eto sajta niotkuda! A što se ovog konkretnog posta tiče, uslovno rečeno radim na materijalizovanju nečega sličnog opisanom, ali o tom potom, valjda će nekada uspeti zamisao koju gajim![]()
@ Djordje Sugaris, nema na cemu! Tacno znam taj osecaj kada mislite da je sve izgubljeno...tu smo da pomognemo. Ja sam dosta toga naucio zahvaljujuci ljudima sa ovog sajta i na tome sam im vecno zahvalan. SVAKA VAM CAST ZA IDEJU KOJU ZELITE DA REALIZUJETE! Realno,tako malo treba da se covek oseca ispunjeno(kada su materijalne stvari u pitanju). Verujte da je isti osecaj bio kada sam dobio brijac i kada sam castio sebe "Omegom". Slatko olaksanje i osecaj da ste uradili nesto i za generacije koje dolaze.
Hvala Branko!Valjda će biti nečega od toga, no, videćemo, vremena ima relativno dovoljno. I dalje mogu samo da zamislim kakav je osećaj častiti sebe nekom Omegom, nadam se da ću ga uskoro osetiti
![]()
Posle prvog brijanja oldschool brijačem, da sumiram utiske...
Naime, pozitivna strana je sto je sve nekako lakše i čistije, međutim, dosta mi je veliki problem bilo šta ispod vilice. Imam jak prelaz i Adamovu jabučicu i onda me mnogo maltretira taj deo. Sve u svemu, zadovoljan sam
Nego, da pitam, koliko vam brijanja traje jedan žilet?
Ok al i ovako izgleda dobro.
Bookmarks sajtovi