Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 451
Like Tree527Likes

tema: Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Brijanje

Stiće ti za 7 dana!
    zullu likes this.

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Danas sam dobio mail u kome je pisalo Shipped...taman za rodjendan! Kako si ti zadovoljan? Imaju fine stvari na sajtu... Mada,ruku na srce,ja obožavam engleske sajtove posvećene muškarcima! Apsolutno sve na jednom mestu: brijači, ukrasna dugmad, novčanici itd. Baš ono čega u Srbiji nema! A sve te stvari bi trebali da spare sa satovima-da bi se kompletirali. Zar ne bi bilo idealno sledeće: dođete u radnju gde pre kupovine isprobate brijač, kupite nešto od garderobe, prelistate neku knjigu, popijete kafu, pogledate neki sat...e sad, još ako imate pare za tako nešto-eto meraka. U protivnom, ni voajerisanje nije tako loše.

Član
    Član od
    3.10.2012.
    Lajkovi
    716
    Reputacioni uticaj
    22

Citat gdin Branko kaže: Pregled poruke
    Danas sam dobio mail u kome je pisalo Shipped...taman za rodjendan! Kako si ti zadovoljan? Imaju fine stvari na sajtu... Mada,ruku na srce,ja obožavam engleske sajtove posvećene muškarcima! Apsolutno sve na jednom mestu: brijači, ukrasna dugmad, novčanici itd. Baš ono čega u Srbiji nema! A sve te stvari bi trebali da spare sa satovima-da bi se kompletirali. Zar ne bi bilo idealno sledeće: dođete u radnju gde pre kupovine isprobate brijač, kupite nešto od garderobe, prelistate neku knjigu, popijete kafu, pogledate neki sat...e sad, još ako imate pare za tako nešto-eto meraka. U protivnom, ni voajerisanje nije tako loše.
    Jao gdine Branko, ruke Vam se pozlatile za ovaj sajt. Već neko vreme tražim kod nas brijače, i već sam počeo da odustajem, kad ono, eto sajta niotkuda! A što se ovog konkretnog posta tiče, uslovno rečeno radim na materijalizovanju nečega sličnog opisanom, ali o tom potom, valjda će nekada uspeti zamisao koju gajim

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

@ Djordje Sugaris, nema na cemu! Tacno znam taj osecaj kada mislite da je sve izgubljeno...tu smo da pomognemo. Ja sam dosta toga naucio zahvaljujuci ljudima sa ovog sajta i na tome sam im vecno zahvalan. SVAKA VAM CAST ZA IDEJU KOJU ZELITE DA REALIZUJETE! Realno,tako malo treba da se covek oseca ispunjeno(kada su materijalne stvari u pitanju). Verujte da je isti osecaj bio kada sam dobio brijac i kada sam castio sebe "Omegom". Slatko olaksanje i osecaj da ste uradili nesto i za generacije koje dolaze.

Član
    Član od
    3.10.2012.
    Lajkovi
    716
    Reputacioni uticaj
    22

Hvala Branko! Valjda će biti nečega od toga, no, videćemo, vremena ima relativno dovoljno. I dalje mogu samo da zamislim kakav je osećaj častiti sebe nekom Omegom, nadam se da ću ga uskoro osetiti

Član
    Član od
    3.10.2012.
    Lajkovi
    716
    Reputacioni uticaj
    22

Posle prvog brijanja oldschool brijačem, da sumiram utiske...

Naime, pozitivna strana je sto je sve nekako lakše i čistije, međutim, dosta mi je veliki problem bilo šta ispod vilice. Imam jak prelaz i Adamovu jabučicu i onda me mnogo maltretira taj deo. Sve u svemu, zadovoljan sam

Nego, da pitam, koliko vam brijanja traje jedan žilet?

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Ok al i ovako izgleda dobro.

Moderator Avatar korisnika Zagor
    Član od
    9.2.2012.