-
Re: Preporučite film / Poslednji film koji ste odgledali
clarissa@
Tek kad pogledas svedsku verziju Girl with dragon tatoo videces sta je gluma LISBETH SALANDER, transformacija u drugom i trecem delu takodje odusevljava...
btw. jos jedan naslov koji treba obavezno pogledati
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) - IMDb koji je takodje rimejk britanske serije istog naslova...koju takodje pod obaveyno treba pogledati ukoliko volite stare spijunske zavrzlame
-
Re: Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali
Dragana u potpunosti se slazem s tobom. Svedska verzija je mnogo bolja od ovog americkog pokusaja, mada nije ni on los. Daleko od toga.
-
Yes Man (2008) - IMDb
fin film,pogotovu u ove praznične dane:D
-
jeste dobro si se setio tog filma..bas da malo razveseli a i unese energiju koju inace gubimo
-
Death at a Funeral
Death at a Funeral (2007) - IMDb
Ko voli crni humor, neka pogleda :)
-
Malo ozbiljnija tema, ali kad se čovek zamisli i današnji svet funkcioniše na istom principu :(
In Time (2011) - IMDb
-
Citat:
bozicko kaže:
clarissa@
Tek kad pogledas svedsku verziju Girl with dragon tatoo videces sta je gluma LISBETH SALANDER,
Citat:
Dukes kaže:
Svedska verzija je mnogo bolja od ovog americkog pokusaja, mada nije ni on los. Daleko od toga.
Evo i prilike da se uverimo ;) večeras RTS 1 u 22:42
РТС :: Милениум: Мушкарци који мрзе жене
-
proverio,
bice prikazana kompletna trilogija MILLENIUM na RTS-u
-
Evo jedan film sa linkom, zove se "Američki san"....dosta toga govori na dopadljiv način.
-
http://www.youtube.com/watch?v=u0YaOiR3Wzg
Setila sam se ovih filmova čitajući temu “Priče o satovima”.
Deset filmova Kšištofa Kišlovskog snimljenih za potrebe poljske TV.
U desetom se radi se ocu, kolekciji i sinovima koji će shvatiti njenu vrednost tek kad je budu prodali. A da bi vratili bar jedan njen deo, jedan od njih je spreman da proda i ... (otkrijte sami). Samo što nije reč o satovima nego poštanskim markama.
Preporuka važi za sve filmove Dekaloga.
The Decalogue (TV mini-series 1989) - IMDb
kao i za :
The Three Colors Trilogy - Wikipedia, the free encyclopedia
-
zna li neko neki domaci forum posvecen filmovima? hteo bih tu da pitam da li je neko gledao clash of titans? gleda mi se nesto na taj fazon ali cini mi se da je los film...a ne skida mi se bezveze
-
Ne znam domaći forum. Gledao sam film, doduše pre otprilike godinu dana, tako da se ne sećam detalja jer sam u međuvremenu odgledao dosta filmova, ali ako voliš naučnu fantastiku, malo mitologije, dobre efekte, akciju onda pogledaj film. Ako nisi ljubitelj holivudske produkcije, posebno ove novije, onda ga preskoči. Meni je bio ok.
-
to sam i ocekivao od filmova. pogledacu. hteo sam i immortals da pogledam ali ripovi imaju problem sa audio zapisom i svi su sa jako losim zvukom. nije to nista specijalan film al nesto mi se gleda pa cu pogledati
-
zaboravio sam da postavim dva odlicna trilera iz devedesetih:
L.A. Confidential
http://www.youtube.com/watch?v=5nnFof4KpKY
Things to do in Denver when you're dead
http://www.youtube.com/watch?v=i1o_PO3ridY
L.A. conf. je predobar, pravi neo-noir u stilu chinatowna, dok je things to do in denver malo zabpravljen i zapostavljen usled pulp fictiona, ali i dalje odlican "gengsta" krimi
-
-
Citat:
milospinkfloyd kaže:
zaboravio sam da postavim dva odlicna trilera iz devedesetih:
L.A. Confidential
Things to do in Denver when you're dead
L.A. conf. je predobar, pravi neo-noir u stilu chinatowna, dok je things to do in denver malo zabpravljen i zapostavljen usled pulp fictiona, ali i dalje odlican "gengsta" krimi
Oba su odlična, a Denver sam gledao x puta, doduše ne svaki put ceo, ali neke najupečatljivije scene...
Citat:
miroslavzivanovic kaže:
Dodat u Watchlistu, nadam se da ću naći vremena u skorije vreme...Hvala na preporuci.
-
Antihrist - Lars Fon Trir (Antichrist (2009) - IMDb ) Poslednje sto sam gledao a da mi je ostalo u secanju (tamo negde pocetkom zime). Naterao me da poskidam filmove Andreja Tarkovskog - koje, na zalost, jos ne pogledah.
Sedmi pecat - Ingmar Bergman ( http://www.imdb.com/title/tt0050976/ )
-
Eto, zaboravih, a skoro je bio na TV i bas mi se dopao: "Severna strana", Philipp Stölzl ( North Face (2008) - IMDb ). Jedan od boljih ''planinarskih'' filmova, uradjen po istinitom dogadjaju.
-
Poslednje a vredno pomena "HUGO" , IMDb - Hugo (2011) . Ko zeli da se opusti , moja preporuka
-
-
Za one koji vole horore - jedan noviji Insidious
Insidious (2010) - IMDb
-
A za one koji vole dobru akciju, poslednji sto sam gledao i koji bih preporucio
Safe House (2012) - IMDb
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Bez obzira na vaš omiljeni filmski žanr, šteta je ne odgledati Knowing...
Knowing (2009) - IMDb
Prilog 19851
-
Nisam naisao na temu o serijama (trazio ali nisam video) pa cu ovde preporuciti neke:) Ja inace vise volim serije nego filmove:D
1.The Wire The Wire (TV Series 2002–2008) - IMDb
2.Dexter Dexter (TV Series 2006–) - IMDb
3.Spartacus IMDb - Spartacus: Vengeance (TV Series 2010) ili ovaj serijal IMDb - Spartacus: Gods of the Arena (TV mini-series 2011)
4. Breaking Bad Breaking Bad (TV Series 2008–) - IMDb
5. Supernatural Supernatural (TV Series 2005–) - IMDb
Ako tekst nije u skladu sa temom, prebacite ili obrisite admini:)
-
-
Kako savladati PUSTOŠ...?
Uzbuditi nas moze nesto lepo, ali takodje i susret sa necim nemilim i ruznim. A ushićenje u nama moze izazvati samo susret sa lepotom! Pogledajte pazljivo ovaj sjajni animirani film. Ne verujem da iko posle toga moze ostati ravnodusan!
Čovek koji je sadio drveće - YouTube
-
Citat:
vlax kaže:
Ovo definitivno planiram da odgledam.
Citat:
umbra kaže:
Kako savladati PUSTOŠ...?
Uzbuditi nas moze nesto lepo, ali takodje i susret sa necim nemilim i ruznim. A ushićenje u nama moze izazvati samo susret sa lepotom! Pogledajte pazljivo ovaj sjajni animirani film. Ne verujem da iko posle toga moze ostati ravnodusan!
Čovek koji je sadio drveće - YouTube
Umbra, nisam ga još odgledao, ali planiram u toku dana. Vidim da su odlični komentari i ne sumnjam da je film odličan. Povrh toga vidim da je osvojio i Oskara za najbolji animirani film 1987. godine.
Planiram večeras da izmaltretiram ženu da ide samnom u bioskom i da gleda The Avengers (2012) - IMDb pa molim one koji su ga gledali da mi kažu da li je film zaista tako dobra akcija kao što piše na imdb-u?
Hvala.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Preporučio bih dokumetarac našeg fizičara Dejana Rakovića o svesti i transperosnalnim fenomenima,
Prilog 25743
uzbudljivije je od horora, a može se gledati online besplatno na gornjem linku. Govori se o temama šta se dešava neposredno posle smrti, kako svest komunicira sa Bogom i td ... da li je ovo fizika ili šta je već ko bi ga znao ...
-
Koji ste film poslednji gledali?
Veliki sam ljubitelj filmova,a vise puta sam isticao da sam ovde takodje zbog dobrih i obrazovanih kljudi,pa me zanimaju vasi ukusi povodom filmova. :)
Naslov teme je kratak i jednostavan. :)
A Walk to Remember (2002) - IMDb "A walk to Remember''.Gledao sam ga puno puta.Nikad mi ne dosadi.
Nadam se da ce tema biti aktivna i ima za cilj druzenje.Ako tema ne odgovara,neka je admini slobodno zakljucaju i sklone.
Pozdrav.
-
Re: Koji ste film poslednji gledali?
Kod mene se uglavnom vrti SF, horor, fantazija.....mada volim ponekad da pogledam i nešto od psihološki uvrnutih filmova. Generalno cenim sve što nema preterano mnogo veze sa realizmom.
Baš skoro odgledah The Cabin In The Woods, i prijatno sam iznenađen. Ko bi rekao da kad se skupi gomila horor klišea, može da se dobije tako svež i uslovno rečeno originalan film? Sve u svemu, lepo me je nasmejao na par momenata.
Od filmova koje uvek mogu a gledam tu su Heartless kao moj apsolutno omiljeni film odskora, zatim Dark City, kojeg je upravo prethodno pomenuti svrgnuo sa trona, uglavnom sva dela Kevina Smitha, mada preferiram Chasing Amy, itd.....
Simpatična tema, voleo bih da zaživi i da se proširi...
-
^ zenith, vec imamo takvu temu, pa sam tvoju poruku preselio.
bilo bi lepo da tema ponovo zazivi, bilo je odlicnih preporuka.
-
A ja gledam da li sam lud, ili tema koja je malopre imala samo jedan post sada ima 16 strana :man_in_love:
-
araphel,imas dobar ukus.Odgledao sam sve te filmove.''Dark City'' i vise puta.
Odgledaj ''Suspiria'' ako nisi.To je legendarni witch horror Daria Argantea.
Inace,moji omiljeni horror je legendarni serijal ''Hellraiser''.
A od SF filmova obozavam ''Predatora''
-
PREDATOR je odlican. Jel gleda neko seriju WALKING DEAD?
-
Citat:
Zagor kaže:
PREDATOR je odlican. Jel gleda neko seriju WALKING DEAD?
Ja sam eci ljubitelj serija nego filmova, i gledao sam wlking dead nije losa serija:)Ako volis serije zagor ovo je 5 mojih omiljenih :)
1.Dexter
2. Supernatural
3.The wire
4.Breaking bad
5.true blood
Ima jos par stvarno dobrih pa ako ti treba preporuka slobodno pitaj:)
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Sto se tice serija, po meni dve najbolje
Prilog 36712Prilog 36711
-
Citat:
Zenith kaže:
araphel,imas dobar ukus.Odgledao sam sve te filmove.''Dark City'' i vise puta.
Odgledaj ''Suspiria'' ako nisi.To je legendarni witch horror Daria Argantea.
Inace,moji omiljeni horror je legendarni serijal ''Hellraiser''.
A od SF filmova obozavam ''Predatora''
To mi nešto debelo poznato zvuči, ali ne mogu da se setim. Volim te SF filmove sa nekom filozofskom postavom, baš kao Dark City. Hellraiser mi je ok sam prva dva ili tri dela, posle se malo pretvorilo u smejuriju. Već mesec dana merkam u jednoj radnji figuru Pinheada od oko 50ak cm visine, koja se aktivira na pokret i ispaljuje fraze iz filmova. To da stavim da dočekuje goste :lol:
Danas išao u bioskop da gledam Brave. Sasvim pristojan crtać sa finim smehotres momentima. Ko ima klince, topla preporuka....a i za one koji ih nemaju.
-
Cool je ta igracka Pinheada.
Ja obozavam Japanske anime. :D
-
Slazem se sa tvojom listom ali bih dodao i neke moje Band of brothers,Pacific,Harpers island,Heroes,Fringe,Game of thrones,Terra nova,Prison break,Lost......Sto se tice filmova pored horora(Stiven King) veliki sam ljubitelj filmova na temu 2 svetski rat. Mada film kome se divim je LOVAC NA JELENE sa De Nirom,moj br.1
-
Harpes island nisam gledao eto bas mi je ponestalo sta da gledam:)