Pre desetak dana u bioskopu sam gledao Life of Pi (2012) - IMDb i veoma mi se svideo, preporučujem. :yes4:
Printable View
Pre desetak dana u bioskopu sam gledao Life of Pi (2012) - IMDb i veoma mi se svideo, preporučujem. :yes4:
The Christmas Shoes (TV 2002) - IMDb
Love Actually (2003) - IMDb
Dva najlepsa Bozicna filma na svetu. <3
Postovanje! Pogledah juce u hotelu film Safe House...pet puta Sam ga vec gledao, ko voli napete trilere i Denzela Washingto-a, toplo preporucujem!
Zdravo svima.Preporucujem film HOBITI,ali da se glada u 3d tehnici u bioskopu.Film je velicanstven stvarno.
ja malopre gledao ovo..... i posle kazu kako kod nas ludnica na svadbi..
Wedding celebration: Saudi style - YouTube
Slažem se u potpunosti, ali bih uz tvoju preporuku dodao i ovo: A Charlie Brown Christmas (TV 1965) - IMDb :yes4:
Fire with fire Prilog 53127 preporuka. A ovaj ocekujem sa nestrpljenjem Prilog 53128
Cloud Atlas (2012) - IMDb
Retko dobar film!!
ovaj me oduševio.....super priča.....FLIGHT
Flight Official Trailer [HD]: Denzel Washington, James Badge Dale and John Goodman - YouTube
^
Odlican film!
Ja sam juce odgledao Argo i bas sam zadovoljan, perfektan film.
Ben Aflek je vec neko vreme mnogo bolji kao reditelj nego kao glumac.
Malo sam pregledao svoju kolekciju filmova ovih dana pa evo nekih Prilog 53683 Prilog 53684 Prilog 53685 Prilog 53686 Prilog 53687 Prilog 53688 Prilog 53689 Prilog 53690
veoma preporucujem :) za one koji vole " psihopatske " filmove :)
Prilog 53700
Nedodirljivi (2011) Intouchables
The Intouchables (2011) - IMDb Prilog 53738
Ekstra filmcic Prilog 53823.Ako je neko gledao voleo bih misljenje....
The Losers (2010) - IMDb
Silver Linings Playbook (2012) - IMDb
Inace,''Silver Linings Playbook'' ima 8 nominacija za Oscara.Svim srcem sam uz Bradley Coopera da dobije ovu prestiznu nagradu za najboljeg glavnog glumca.
Crtac A JE TO Prilog 54864 a moze i La LINEA Prilog 54865
Life of Pi (2012) - IMDb
Les Misrables (2012) - IMDb
Bice zanimljivo na dodeli Oskara 24-og februara.Zaista sjajni filmovi.
Sjajni filmovi, vise ni ne znam koliko sam ih puta odgledao i rado im se vracam.
Steve McQueen vanserijski kao i Michael Douglas.
Bullitt (1968) - IMDb
Prilog 55142
Falling Down (1993) - IMDb
Prilog 55143
Upravo pogledao Hugo 2011, prelep film! :)
Prilog 56724
Mini serija House of Saddam iz 4 dela, dosta je dobra:thumbup:
Radi se o Sadamu Huseinu, njegovom dolasku na vlast, ratovima...
House of Saddam (TV mini-series 2008– ) - IMDb
Gledao na HBO pre neki dan pola filma Bad Teacher (2011) - IMDb koji i nije toliko loš, simpatične fore + zgodna Cameron Diaz...
Bese to film kad na kraju bude sa profesorom fizickog?Dobar i simpatican film za ubiti vreme.
Haahah,ima jedna zanimljiva scena Cameron Diaz i Justina Timberlakea na koju sam umro od smeha. :D
Inace,Justin u tom filmu nosi sat marke JLC.
A ja upravo odgledao ovo.Ulepsao mi je zivot i pogled na svet.Apsolutno predivan film. <3
Say Anything... (1989) - IMDb
Odavno ne gledah neki film, ali sam pre nedelju dana u roku od dan i po odgledao obe sezone ''Game of Thrones''. Kao luda..htedoh reci, kao Zenith, sam gledao jednu epizodu za drugom, jednu za drugom...od 16h do 4h i sutra dan od 12h do 00h... A onda sam se dohvatio knjiga :D Spakovao sam ih sve u kindle i - udri! Toplo preporucujem!
A, da..ipak sam skoro gledao film dostojan preporuke - Henrija V sa Kenetom Branom. Sve zbog cuvenog govora pred bitku :D (film je vise pozorisna predstava snimljena u eksterijeru nego pravi film, pa bi nekome mogao biti i dosadan)
Ako nisam dovoljno smorio, da vas dotucem:
Koga ne mrzi neka poslusa 4 verzije pomenutog govora i neka mi kaze koja mu se najvise dopada... :D
http://www.youtube.com/watch?v=JOUqXEMFaSs
Seven Psychopaths (2012) - IMDb
Jako zabavan film sa fenomenalnom glumackom ekipom!
Odlican film Zenit, preporucujem i Djanga ko voli tarantina:) Nego preporuci neki novi ali da nije ljubic (posto vidim da si filmofil) ne znam sta da gledam:)
Neke Tarantinove filmove mogu da gledam i ok su mi a neke ne mogu. Kill Bill sam dva puta počeo da gledam i odustao, miks svega i svačega i prenaglašeno krvav, ali baš prenaglašeno. Djanga sam gledao, super film, nije da nema krvi. Umalo se nisam srušio od smeha kada je bila ona scena sa kapuljačama ( ko je gledao film zna na koju scenu mislim ).
Tarantino je specifican.
Ili obozavas njeove filmove ili ih ne podnosis.Nema kod njega sredine.Pogledacu Djanga sasvim sigurno ovih dana. :)
Serb
Ovde imas bas dobre nove filmove.Od zestokih horrora pa do romanticnih filmova.Svakako moja preporuka ti je da prvo pogledas "Silver Linings Playbook".Nakon mnooooooogo godina i glavni glumac i glavna glumica su nominovani za Oscara za glavnu musku i glavnu zensku ulogu.A ima i nominaciju i za najbolji film...Jako dobar i dirljiv film.
Uzivaj u gledanju. :)
Silver Linings Playbook (2012) - IMDb
Midnight in Paris (2011) - IMDb
Premium Rush (2012) - IMDb
The Words (2012) - IMDb
Limitless (2011) - IMDb
House at the End of the Street (2012) - IMDb
The Collector (2009) - IMDb
The Collection (2012) - IMDb
Grave Encounters (2011) - IMDb
Crazy, Stupid, Love. (2011) - IMDb
Due Date (2010) - IMDb
Ted (2012) - IMDb
Life of Pi (2012) - IMDb
ja sam u bolnici pa imam vremena da gledam po 3-4 filma dnevno. :)
preporucujem na prvom mestu, kao i kolega Zenith, Silver Linings Playbook, iako nisam ljubitelj romanticnih filmova ovaj me je odusevio!
Django mi se svideo.
Zatim pogledao sam Argo, po meni klasicna amerikanstina, ali vredi pogledati i ubiti 2 sata, ali po meni neosnovano forsiraju taj film i koliko sam cuo veliki favorit na dodeli Oskara.
Sinoc pogledao malo stariji film ali ko nije pogledao obavezno to da uradi, ja sam se najezio: Life of David Gale.
Francuska akcija: Sleepless Night
Norveski avanturisticki: Kon-Tiki
Solidni akcioni SF: Dredd
Flight sa odlicnim Denzelom u glavnoj ulozi
Hvala zagor, hvala jago na predlozima:) Odgledo sam due date nije los:) Jago brz oporavak ti zelim:)
Django Unchained (2012) - IMDb
"Django Unchained"
Aaaaaaaaa,kakav film!
Radnja odlicna sa jakom poukom,ambijent i sredina potpuno odgovaraju radnji filma,kostimi dobri,recnik u filmu jakooo dobar i uverljiv,gluma...Gluma je perfektna,genijalna!Christoph Waltz,Jamie Foxx,Leonardo DiCaprio i Samuel L. Jackon!Razvalili u potpunosti u svakom smislu te reci!Bravooo!!!
Usudicu se da kazem,ovaj film je remek delo.
10/10
Django,Hobbit,7 psyhopaths odlicni. Preporucujem sledece Prilog 58171 Prilog 58173 Prilog 58174 Prilog 58175 Prilog 58176 Prilog 58177