Eto onda moje preporuke- Harpers Island mini serija 13 epizoda
Printable View
Eto onda moje preporuke- Harpers Island mini serija 13 epizoda
"Harper's Island" je dobra serija.Na momente pomalo monotona,ali svakako nije gubljenje vremena da se pogleda ko voli taj zanr.
Sad se setih jednog dobrog (zapravo, kako kome :) ) filma: Dead man, Dzima Dzarmusa. Toplo preporucujem.
Skoro gledah: Dark Knight Rises. Nisam mnogo ocekivao, a dopao mi se....
"P","Day and Knight","Dedicated'',"Requem for a Dream'',"No Strings Attached","How to Deal","Before Sunset","Before Sunrise","Last Night",itd,itd...Ove filmove sam odgledao u zadnjih nekoliko dana,pa preporuka svima za ove filmove.
Film "P" (1998) je tzv.mindfucker film.Ludilo od filma.
Au, ja toliko filmova nisam pogledao u poslednjih godinu dana. (Shame on me). Prokleti World of Tanks, spali svaku sekundu mog slobodnog vremena :lol:
Hehe.Ja obozavam filmove.Izgubljen mi je dan ako ne odgledam makar jedan film u toku dana.
Tako da kome treba savet u vezi nekog filma ili preporuka,tu sam.
Komediju neku Zenit molim te:) Ne mogu da gledam vise samo neke surove bolestine, malo smeha mi fali:)
Gledaj Dnevnik :)
No Strings Attached (2011) - IMDb "No Strings Attached''.Juce sam ga odgledao.
Sasvim dobar film.Mada,kada glumi Natalie Portman to mora da je dobar film. :D
Mamurluk u Bankoku 1,2 ili sa istim glumcem (onaj bradonja, a nije anbeast :) ) Kad pukne vodenjak ...
Skinucu da ga pogledam, ali treba mi neka brutalna komedija (ne secam se da sam skoro odgledao neki film da sam umro od smeha), ovo mi deluje kao neki ljubic??:)
Baki prvi deo je odlican , a drugi je onako, ali to je zadnja komedija koja me je nasmejala bas fino, i dobro svkodnvno me zasmejavaju Mucke:lol: A pa ima slicnosti brada sa filmom:lol:
ICE AGE 4,Prometheus,The Raven zadnje sto sam pogledao
Tropic Thunder (2008) - IMDb E,da.Uz ovu komediju sam umro od smeha pre oko 20 dana. :D
Limitless (2011) - IMDb PREPORUKA!!!!!!!!!
Mene odusevio Prilog 39895
uh jeste dobar...sad su izasli dosta dobri...http://www.imdb.com/title/tt1276104/ je jedan od boljih,neobican
Stize 1.novembra u bioskope :) Skyfall (2012) - IMDb
Taken i sad izlazi Taken 2 , prvi deo je odlican nadam se da ce i drugi biti dobar:)
The Experiment (2010) - IMDb Dobar film!
To je EXTRA film, a ako nisi gledao drugi deo onda obavezno pogledaj: Elite Squad: The Enemy Within (2010) - IMDb
Gledaću ga sigurno. :yes4:
Nine gate.
Verovatno mislis na ''The Ninth Gate'' sa Johnny Deppom. :)
Moj omiljeni film.
Serb je spomenuo Taken 2, gledao sam ga u bioskopu, i mogu reci da sam samo izgubio vreme. Prica prepuna rupa, Albanci koji pricaju na engleskom, sve je mnogo naivno... Liam Neeson mi je tu jedino dobar. Prvi deo filma je mnogo bolji.
Ja bih preporucio onima koji nisu gledali American Psycho
http://www.imdb.com/title/tt0144084/
Tek sam ga nedavno gledao, i mogu reci da mi je to jedan od najboljih filmova.
Kao i sa svakim drugim delom:) Nisam ga gledao , ali mogu vec da predpostavim da nece biti to to:(
Nocas navijaci partizana i cska pijancii mi ispod stana i celu noc kao u filmu koga je trebalo gledati Napaceni se nosio sat ...
KOJI ?
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1350712324
NENASPAVAN IV deo i donji ves koji je predstavljao opasnost (Steta,starije dame,bubregnjak)
Tres metros sobre el cielo 1 i 2 - opasni filmovi!
Jedan opasan film :) The Good, the Bad and the Ugly (1966) - IMDb
Po meni dobri filmovi- DEVIL(2010)
Prilog 40496,
EXAM(2009)
Prilog 40497,
BRAKE(2012)
Prilog 40498,
UNKNOWN(2006)
Prilog 40499
Devil me je odusevio.Do samog kraja nisam mogao da provalim ko bi bio Lucifer.Vrh film.
A i za Exam isto samo reci hvale.Jako dobar film gde svaka mozdana celija mora da bude aktivna dok se prati film.
Ja juce odgledao The Strangers (2008) - IMDb Skroz ok film,mada ima previse krvi za moj ukus.
Da Devil je lud do kraja ali Exam me ostavio na granici ludila.Drago mi je da ti se svidjaju 026.Pozdrav
Danas sam po vec ko zna koji put gledao velicanstvenog PETER SELLERS-a u Dr.Strangelove.Po meni sjajan film pa stoga moja preporuka.
Prilog 42601
The Rise & Fall of a White Collar Hooligan (2012) - IMDb dobar The rise and fall of a White Collar Holligan
Meni se dopao! :thumbup:
Preporučujem!
http://youtu.be/6kw1UVovByw
Sinoc gledao i toplo preporucujem A Prophet (2009) - IMDb
Dva Francuza po meni sasvim ok filmovi- MR 73 i 36 QUAI DES ORFEVRES.
Prilog 42615 Prilog 42616
Odgledao sam Skyfall i toplo preporucujem, film je jako dobar. A i bond ima neki jako lep sat :P