^ Zagorov prepoznatljivi znak je ovde totalno promasen (krila na dole, zadebljanje na repu) mislim da ovo svakako ne vredi pogledati :lol:
Printable View
^ Zagorov prepoznatljivi znak je ovde totalno promasen (krila na dole, zadebljanje na repu) mislim da ovo svakako ne vredi pogledati :lol:
Bigmag primetio sam,sta drugo ocekivati od turaka.Svejedno, opet kazem da bih gledao.
jao, sad si me napalio na ovo- pa ovo je predobro da bi se propustilo- thrash na n-tu! Odmah sam krenuo traziti.
Izgleda da ga ima tu: Zagor Kara Bela (1971)
Treba se registrirati na forum, ali ne bi tzrebalo biti problema s tim. ja obicno iskoristim neku bezveze adresu, ili onu koja mim samo za takve stvari treba.
Ako to ne radi, ima i na youtubeu...doduse bez titlova, ali isdplati se pogledati makar samo da se vidi kako su to izveli...i kako to Zagor zvuci na turskom .
Ajde, bas da vidimo!
narode, pa izgleda da ima i domaća verzija :lol::lol::thumbsup:
Zagor - Full Movie / Chief without Tribe ( Official with EN. title ) - YouTube
The Joneses
The Joneses (2009) - IMDb
Filth
Prljavo (2013) - IMDb
^Vrhunski film, sve preporuke i sa moje strane.
^ Odličan film.
Evo i od mene par preporuka:
Vrlo dobra serija:
Vegas (TV Series 2012–2013) - IMDb
Odlična serija.
Čista hemija (TV Series 2008–2013) - IMDb
Odlični filmovi.
Vuk sa Vol Strita (2013) - IMDb
Pisac iz senke (2010) - IMDb
Kapetan Filips (2013) - IMDb
Američka prevara (2013) - IMDb
Ko voli engleski humor i filmove Simon Pegg-a treba ovaj film da pogleda:
Svršetak sveta (2013) - IMDb
I ovaj.
Panduri u akciji (2007) - IMDb
Za sada toliko.
Serija Sons of anarchy po meni odlicno uradjeno. Prilog 85614 Prilog 85615
Film se zasniva na istinitom događaju – neuspeloj misiji američkih marinaca koji su 28. juna 2005. pokušali da zarobe ozloglašenog talibanskog vođu Ahmeda Šada. Markus Latrel je jedini preživeli član tima.
Jedini preživeli (2013) - IMDb
Odlican film i ja sam ga gledao,svaka preporuka.
Hm,ima knjiga sa tim nazivom.
Čitao,doobra!
Sky jesi li gledao ceo serijal Vegas??
Gledao sam 21. epizodu. Mislim da za sada nema više. Dobra je serija. Šteta ako su prekinuli snimanje.
Vegas online serija sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Još jedna odlična serija koja je inspirisana istinitom pričom o krvavom ratu između dve američke porodice. Rat je počeo po završetku Američkog građanskog rata a simbolično primirije, između potomaka dve porodice, potpisano je sredinom 20. veka.
Hatfields & McCoys (TV Mini-Series 2012) - IMDb
The Hatfield & McCoy Feud - Hatfields & McCoys - History.com
Ima 4 sezone
klasična američka pucačina:)
Joshua Tree (1993) - IMDb
Ako već nije predložen Rush!!
Trka života (2013) - IMDb
Film je snimljen prema istinitoj priči o Jamesu Barnsu koji je kao tinejdžer i pripadnik maloljetne bande iz predgrađa Denvera završio u zatvoru maksimalne sigurnosti sa najgorim kriminalcima. No, usprkos svemu sačuvao je nadu u bolju budućnost.
Jamesy Boy (2014) - IMDb
Šezdesetogodišnjaci Bili, Pedi, Arči i Sem najbolji su drugari još od detinjstva. Kada Pedi, jedini neženja među njima, objavi da se ženi (i to devojkom upola mlađom od sebe), njih četvorica odlučuju da još jednom odu u Las Vegas i podsete se mladosti, kada su tu imali najbolje provode. Ali, kada stignu, shvate da se ovaj grad mnogo promenio od njihove poslednje posete.
Legende u Vegasu (2013) - IMDb
Au odlican film sve preporuke. Last Vegas
Kada policajcu otmu unuka, on uzima zakon u svoje ruke.
Bullet (2014) - IMDb
Preporuka > Trka života (2013) - IMDb
12 Years a slave
Dallas Buyers CLub
True Detective serija
Great Gatsby
Thr Wolf of Wall Street
American Hustle.....itd,itd.
Uglavnom,dosadilo mi je da postam na ovoj temi kad sam uvideo da sam sam. :D
Nije los: Lov na Crveni oktobar (1990) - IMDb
Ko voli Formulu 1 ili je već pogledao ovaj film ili obavezno treba da ga pogleda.
1 (2013) - IMDb
Je l si skinuo sa torenta?Postavi link,molim te,trazio sam pre nekoliko dana,ali nisam nasao.
Nisam skinuo sa torenta, ovde se može pogledati ceo film, samo klikni "play" i uživaj.
1 (2013) online sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Posalji i meni na pp ako nije problem.:)
E Rus baš si brz :).
Poceo da gledam film, i evo nesto sto mi je zapalo za oko.
Firma koja je pravila merac temperature ulja, evo jedan screenshot.
Prilog 88395
Edit: Odgledao film, dobar je.:thumbup:
Jedan od boljih dokumentaraca koji sam pogledao. Vrlo interesantna i verovatno za mnoge neočekivana priča. Sve preporuke. Nikako ne uzimati u obzir ocene sa IMDB. Recimo, ako volite tip dokumentaraca koje pravi Michael Moore ( preporuka za sve njegove dokumentarce ) onda je ovo film za vas.
Mesto za stolom (2012) - IMDb
Ovde se film može direktno pogledati.
A Place at the Table (2012) online sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Prilog 89307
Odlicna serija :thumbup:
ko voli engleski street movie ala dve cadjave dvocevke, preporuka za "layer cake"
U vrtlogu zločina (2004) - IMDb
Prilog 89332 +1 ... ja sam ljubitelj "engleske ulice" , odgledao "Layer Cake" , te preporuka i sa moje strane... ooodličan.
Manje dobar, al` može da se odgleda je i "Hooligans" sa nastavcima
http://www.imdb.com/title/tt0385002/?ref_=fn_al_tt_1
sad vidim prevod na linku koji sam postavio...:lol: ali kako samo nadjose "u vrtlogu zlocina" da mi je znati???
nego, ovaj hooligans nikako da pogledam. cuo sa vise strana da je ok, al mi ovaj frodo nekako ne ide sa huliganima
...dobro mu je legla uloga skroz (i ja bio sumljičav pre gledanja). Nema tu našminkanog huliganisanja, više je , onako, reala (ako se može tako reći)