Ne shvatam kako i zasto mi je ovaj film promakao ali sam ga gledao i sinoc i jutros opet koliko sam odusevljen!
Scent of a Woman (1992) - IMDb
Printable View
Ne shvatam kako i zasto mi je ovaj film promakao ali sam ga gledao i sinoc i jutros opet koliko sam odusevljen!
Scent of a Woman (1992) - IMDb
Legenda Frank Slade..."Scent of a Woman" je sigurno medju 50 najboljih filmova svih vremena. :)
Pogotovo one scene igra tango,gde odlazi na neprijatnu veceru kod njegovog brata,kad zeli da izvrsi samoubistvo u hotelu pa ona na kraju gde drzi govor pred celim fakultetom. :)
Al Pacino je nagradjen Oscarom za tu ulogu.
Drago mi je da ti se dopao film.
Stvarno je neprevaziđena legenda!
Film je sa razlogom u top 50...
Seriju iz 80tih Prilog 71804 Prilog 71805Prilog 71803ovih dana sam gledao neke epizode na SAT televiziji. Ali ono sto me raduje je cetvrta sezona The Walking dead koja startuje u oktobru,jedva cekam.........Prilog 71806
Preporuka za ovaj film, obavezno pogledati
Now You See Me (2013) - IMDb
Odlican je i ja sam ga gledao
Upravo pogledao novi Star Trek Into Darkness, jedan boljih sci-fi filmova poslednjih godina! A juće film Bronson, Tom Hardy u glavnoj ulozi, manijakalno:)
Ja bih da preporucim seriju Drzavni posao.Ja je gledam na netu na youtubu a mislim da je pustaju i na nekom tv kanalu.ODLICNA JEEEEE!!!!
Pustaju je na RTVojvodini , drzavni posao je jedna od najacih domacih serija ikad:) Kakvi su to kraljevi ahhahahah:lol:
The Iceman (2012) - IMDb
Odlgedao sam skoro ovaj film. Radjen po istinitoj prici, nije los.
The frozen land
6.2 IMDB
Dobar, po istinitom dogadjaju.
Po Rusovoj preporuci sam pogledao Ice Man, prilicno dobar;)
Europa Report. Sasvim pristojan filmić.
Gledao ja Europa Report, ODLICAN
God Bless America, odličan filmić da se zasmejeze, ali i zapitate o nekim stvarima 😉
Upside Down, fina (u suštini ljubavna) priča smeštena u zanimljiv sf/fantazija okvir.
Insidious, za fanove horora sa duhovima i ukletim kućama...dobro osmišljen i odrađen.
Rubber, film o polovnoj automobilskoj gumi koja otkriva da ima svest i telekinetičke moći, pa krene da ubija sve žive po nekoj američkoj nedođijici. Sve je rečeno 😅 Film je odlično urađen i ultra smešan na onaj "kakva besmislica" način.
Pacific Rim, pristojan...ako ste fanovi golemih robota, što ja jesam.
Eto...to je par filmova koje pogledah poslednjih dana, a da valjaju.
Red 2 - dobra komedija sa ludim Malkovichem!
Ridick- onako. Opet preživio!
ako je neko preskočio preporuke,evo još jednom,dva odlična filma
Sivilo (2011) - IMDb
Prilog 78190
Pijev život (2012) - IMDb
Prilog 78191
Slazem se za The GREY,stvarno odlican :thumbup:
Cekam nedelju i Prilog 78221
Pogledao The Bridge, prvu sezonu. Pravo uživanje. Glavni adut serije je naravno Sofia Helin. Njen lik Sage Noren je ono što bi Bones bila da ume da glumi i da ima realno napisan lik.
Ne bih da glumim elitistu, poredeći ovo sa Holivudom, samo ću reći: pogledajte.
Ja trenutno gledam seriju Luther se zove i bas je dobra.Preporuka.
Ima li neko preporuku za neki dobar noviji film za pogledati?
Ja sam skoro gledao Velika iluzija (2013) - IMDb, najblaze receno nisam odusevljen.
Ja isto to neki dan gledao.. meni je onako.. ok ako ga ne shvatis ozbiljno.. kako je kolega jedan rekao 'malo je djeciji'. :D
Man of steel sam gledao prije toga i dobar mi je skroz.
Jobs mi je bio ok, Oni neki Milleri obitelj i zadnji Star Trek losi..
Danas pogledao prvu epizodu 'under the dome' serije i nisam bas odusevljen.
E to, deciji, prava rec za taj film.
Nego da nije neko mozda odgledao Rush? U bioskop nisam stigao da odem, a ne mogu ni da nadjem da ga skinem. Ako neko slucajno ima neki link, za torrent, nebitno, nek pusti makar na pp.
Ja vise nemam pojma šta da gledam...ne mogu da spavam pa trazim sta cu
ti zmaje pogledaj neki sat nisi odavno
Ja vise serije gledam.. one koje pratim trenutno su: Homeland (prva sezona odlicna, druga pada puno), Dexter (poslovicno dobar, ostala mi zadnja sezona jos za pogledati), Suits (fora serija), Game of Thrones.
I bila mi je dobra serija Broen/Bron - svedsko/danska 10 epizoda, krimic, skroz ok. Samo jedna sezona ali sve se razrijesi do kraja. Ima i americka verzija ali nisam siguran kako su je nazvali.
Bron/Broen ima i druga sezona.
Ja sam pogledao prvu, stvarno je odlična. Preporuka.
Od filmova, preporuka za Prisoners.
Meni frend rekao da samo jedna ima lol. Sorry na krivoj informaciji. :banghead:
Sutra skidam drugu. :D
Ma sve je cool. Tu smo da se pomažemo. Inače, američka verzija se zove The Bridge, nisam gledao ali kažu da je đubre.
Ako ste "kolekcionar",ako volite stare stvari,antik varijante...mozda se pronadjete u ovom filmu:)....odlican film koji govori o upravo o tome,i o jos mnogo toga...http://www.youtube.com/watch?v=DlW4Mb4aVGc
PrisonersZatvorenici (2013) - IMDb
Captain PhillipsKapetan Filips (2013) - IMDb
2 Guns
Dobar film