Mali Budo (2014) - IMDb
Printable View
Coherence odlican sci-fi triler.
Ko voli dokumentarce, preporucujem Aldzazirin serijal (4 epizode od po 45min): "Tajna sedam sestara". Ima i na YT, ja veceras pogledao sva 4 dela u cugu!
Ko god da je pomenuo Breach, svaka mu cast. Topla kafa... Pardon, preporuka
Ovaj sa "princom Troje" se upravo spremam gledati.......ako mi djeca dozvole!!! 😁
Rovarim nesto po starim CD-ovima, trazim nesto skroz lijevo, kad naletih na Zecevicevog Decaka iz Junkovca... Otkad ne pogledah tu ludost... :lol:
Ima da mi veceras legne k'o budali samar.
Prilog 100486
Da,da "Deliver us from Evil" odličan :)
Prilog 100568 Purge
Bice ovo dobar film
https://www.youtube.com/watch?v=0uKV4BHaWdA
Prilog 114245 :thumbup:
-The Walking Dead-Prilog 115952
Te-Neju, reci da se šališ...
Skoro svaka epizoda posle treće sezone bila je čisto gubljenje vremena, tematike i ideje bez... Samo što više love da se zgrne... Dok su se držali stripa još je nekako i išlo, ovo sad je negledivo... Evo ja lično sam utukao poprilično vremena u ovu seriju (i to posle 3 sezone samo zbog poštovanja prema stripu), ali od sezone 5 epizode 5 ne mogu da se nateram da nastavim...
Mada, vaistinu, za retko koji serijal se može reći da konstantno drži kvalitet iz sezone u sezonu, obično bude sezona-dve kvaliteta, a posle bulšit...
Možda samo Rome, The Wire i jedan jedini neponovljivi Fireflay (koji je i imao samo jednu sezonu :D).
Kad su u pitanju serije koje drze kvalitet: Fringe, Battlestar Galactica, Flash Forward (samo jedna sezona)
Ma slazem se da je prilicno razvodnjeno,ali volim zombi tematiku tako da ne odustajem;)
Blackfish
Ne pamtim da sam se skoro tako smorio i zamislio posle nekog filma...
Odličan dokumentarac o meksičkim kartelima, korupciji,nezainteresovanosti države i borbi običnog čoveka.
Cartel Land (2015) - IMDb
Prilog 118076
Odgledao sam nekoliko dokumentaraca na temu uništavanja pčela tj. izumiranja pčela koje se dešava zadnjih nekoliko godina i ne znam da li je ovo najbolji dokumentarac ali ga iskreno preporučujem. Ko pogleda ovaj dokumentarac može naučiti neke osnovne principe na kojima se zasniva pčelinja zajednica, kao i neke od razloga zašto pčele izumiru (postoje delovi sveta gde pčela više nema). Ukratko je uporedno prikazan američki industrijski način pčelarenja koji je poguban po pčele i jedan negramziv, ljudski, odnos prema pčelama u ovom slučaju stari pčelar sa,čini mi se, Alpa koji drži pčele onako kako je to i njegov deda radio. Ovo nije film koji je namenjen samo pčelarima, može ga pogledati svako i shvatiti suštinu. Svako ko ima naviku da pogleda nešto na recimo Animal planet-u naučiće nešto iz ovog filma.
Prilog 118132
http://www.imdb.com/title/tt2263058/
I knjiga i film su odlicni:congrats:
Ferrari (TV Movie 2003) - IMDb
Prilog 118479
Stariji film, ali dobar. Preporuka za ljubitelje auto-moto sporta.
Prilog 118496 :thumbup:
Odgledao ovaj brazilski film, nije uopste los.
Elitne jedinica (2007) - IMDb
Vlado obavezno da pogledas i drugi deo - "Tropa de elite 2". Oba dela su odlicna i ocekuje se izlazak treceg. :)
BOPE !!! Big like!
Odgledao i drugi deo Tropa De Elite, odlican.
Elitni odred 2 (2010) - IMDb
https://www.youtube.com/watch?v=zEhGlCMMqyk
Ovo je onaj trenutak kad shvatiš da pored Holivudskih gluposti postoje filmovi koji nešto i vrede, takav sam osećaj imao kad sam odgledao prvi brazilski film, to je bio Grad bogova
Grad bogova (2002) - IMDb
pa onda Tropa de elite 1/2
pa malo meksičkog filma:
Pasji život (2000) - IMDb
pa argentinskog
Divlje stvari (2014) - IMDb
pa slična tema kao Grad bogova ali italijanski film:
Gormora (2008) - IMDb
pa malo kineskih filmova, ovo je po meni najbolji kineski film koji sam gledao, Infernal affairs trilogija, original po kojem je snimljen američki Departed
Pakleni poslovi (2002) - IMDb
Mou gaan dou II (2003) - IMDb
Mou gaan dou III: Jung gik mou gaan (2003) - IMDb
pa još zanimljivih kineskih naslova
Stari momak (2003) - IMDb
Težak dan (2014) - IMDb
pa francuski
Mržnja (1995) - IMDb
nemački:
Eksperiment (2001) - IMDb
Die Welle (2008) - IMDb
turski (komedija, ima 5 delova)