Mhm... Vidim da ste odlucili da izadjete iz anonimnosti.

Lako vam je kada se se svi vec poznajete pa je ovo "otvaranje" cista formalnost

Elem, ja se zovem Jovan, od plemana Stankovica. Tece mi 35-a godina zivota i iz (u posljednjih par dana ne toliko suncanog) Herceg Novog sam.
U zivotu sam se bavio svime i svacime, od rada u videoteci, preko ugostiteljstva i turizma do prosvete, honorarnog novinarisanja i advokature.
Po profesiji sam, inace, pravnik i trenutno sam sudija u osnovnom sudu u Kotoru a trebalo je da budem geometar.
Radim zato sto moram, ne volim da radim i smatram da je rad najvece ljudsko prokletstvo od vremena onog nesrecnog incidenta sa jabukom i zmijom. Da se ja pitam bio bih (i svi bi bili) lovac-sakuplac i zivio u pecini (penthouse tipa sa kablovskom i broadbandom, naravno) od dnevnog ulova. Prezirem tranziciju, trke pacova i tripove o uspjesnosti, dinamicnim poslovima i sl. budalastinama.
Za satove znate, a osim toga fanaticni sam ronilac i planinar.
Uzivam u voznji, putovanjima i drustvu zanimljivih zena
Volim bioskop i dobru knjigu i dobru maketu a obozavam svoj frizider i krevet.
Dva puta sam bezuspjesno prosio i nisam ozenjen mada mi rade o glavi. Sta ce od toga biti je jos otvorena tema.
Da krenem da nabrajam svoje mane pao bi server pa cu to preskociti.
Drndao sam nesto u nekom bendu sa drugarima u mladosti, danas rijetko uzmem gitaru u ruke.
Patim od migrena (upravo se danas borim sa time) i ne bas najsjanijeg odnosa prema ljudskoj gluposti.
Od poroka bih izdvojio cokoladnu ovisnost i izrazitu slabost na plave.

Mislim da je i ovo previse za pocetak.
Odo gledat' neki film.

Pozz,
J.